Print this page
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 19:17

Σαρωτική Νίκη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με ποσοστό ρεκόρ 72,61%

Rate this item
(0 votes)

Δελτίο Τύπου

Σαρωτική Νίκη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με ποσοστό ρεκόρ 72,61%

Ισχυρή και καθαρή εντολή του συνδυασμού Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έδωσαν οι δημότες της πόλης αφού με ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων, η παράταξη του Δημάρχου έλαβε ποσοστό 72,61% και 24 από τις συνολικά 33 έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Δεύτερος συνδυασμός με διαφορά 60 ποσοστιαίες μονάδες από τον πρώτη ήταν το Κύμα Ενωμένων Πολιτών του Δημήτρη Δαβάκη ενώ κανένας άλλος από τους συνολικά έξι δεν κατόρθωσε να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωσε του αποτελέσματος ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη μεγάλη νίκη και είπε χαρακτηριστικά: «Η αποψινή νίκη δεν είναι δική μου, ούτε μόνο του συνδυασμού μας, είναι νίκη της πόλης. Το ποσοστό μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση το έργο που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και να κάνουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρότυπο Δήμο της χώρας σε όλους του τομείς».

Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προεκλογική περίοδο και στην μηδενιστική τακτική των αντιπάλων του οι οποίοι με ψέματα και κενές καταγγελίες προσπάθησαν να προκαλέσουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα. Η λογική αυτή συνεχίστηκε ακόμα και σήμερα με ανακοίνωση του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη η οποία συνεχίζει στο πνεύμα και κινείται στη λογική της προεκλογικής περιόδου, την οποία ο Δήμαρχος επέλεξε να μη σχολιάσει αφού ήδη από χθες, για το θέμα αυτό με αυστηρό τόνο δήλωσε: «Απόψε η Βάρη η Βούλα και η Βουλιαγμένη απέρριψαν τον λαϊκισμό, τα ψέματα και την κινδυνολογία. Επιβράβευσαν το έργο, το έντιμο αγώνα και το ήθος. Όσοι προσπάθησαν με αθέμιτα μέσα να διαβάλουν το κύρος του Δήμου και της Δημοτική Αρχής πήραν βροντερή απάντηση και τη θέση που τους αξίζει. Εμείς σήμερα του καλούμε, έστω και τώρα, να αλλάξουν τακτική και να έρθουν κοντά μας να δουλέψουμε όλοι μαζί για την πόλη μας».

Κλείνοντας, κατά τη ομιλία του ο Δήμαρχος συγκίνησε τους εκατοντάδες φίλους της παράταξης που είχαν συγκεντρωθεί να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή αφού έκανε αναφορά στους ανθρώπους που συμμετείχαν στο συνδυασμό του στις προηγούμενες εκλογές και οι οποίοι δεν είναι πια κοντά μας, τον Ντίνο Καραγεώργο, τον Παναγιώτη Σκουζή, τον Άκη Λιμοντζόγλου, τον Αλέκο Χανδρά και τον Φιλάρετο Χατζηστεφάνου αλλά και στον πατέρα του, τον Αντιστράτηγο Δημήτρη Κωνσταντέλλο. Τόνισε πως η νίκη ανήκει και σ’ αυτούς και πως είναι σίγουρος πως είναι μαζί μας και χαίρονται απ’ όπου και να βρίσκονται.

Με τον τρόπο αυτόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά όχι η αυτοδιοικητικές εκλογές. Με δεδομένη τη στενή συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμαρχος κάλεσε όλους του δημότες να συμμετέχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου και να επιλέξουν υπεύθυνα μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Από το Γραφείο Τύπου