ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νατάσα)
Δικηγόρος

Τηλ. 6974-677101
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την εν γένει παιδεία που έχω λάβει και την πρακτική μου καθημερινή ενασχόληση με τη μάχιμη δικηγορία, έχω αντιληφθεί σε βάθος θέματα και ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου, αλλά πολύ περισσότερο τον τρόπο που αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται και να διευθετούνται.
Θα έλεγε κανείς, ότι ο δικηγόρος είναι αυτός που συνέχεια ‘φωνάζει’, ‘παλεύει’ και αναλώνεται σε ιδιαίτερα βεβαρυμμένες και ψυχοφθόρες διαδικασίες που απαιτούνται για να κερδίζει τα δικαστήρια που αναλαμβάνει.
Ναι, πολλές φορές είναι και αυτό.
Όμως, τα ανωτέρω για εμένα, αποτέλεσαν και πάντα θα αποτελούν την ύστατη λύση για τη διευθέτηση των ζητημάτων.
Ο δικός μου στόχος και ο τρόπος που εγώ αντιδρώ απέναντι στα προβλήματα που ξεδιπλώνονται μπροστά μου, δεν προϋποθέτει πάντα μία αρένα. Σύνθημά μου δεν είναι κατευθείαν η λέξη ‘επίθεση’ ή ‘πυρ’.
Πριν από όλα αυτά, προκαλώ τον ίδιο μου τον εαυτό. Ακούω τον πολίτη/ πελάτη, που μου αναπτύσσει το σοβαρό πρόβλημά του και προσπαθώ να βρω τη λύση, την εποικοδομητική λύση, την λύση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον αντίπαλό του.
Η προσπάθεια αυτή, να φέρεις σε πέρας ένα έργο, με σταθερά και σοβαρά επιχειρήματα, με συστηματική μελέτη και ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος, με συμπεριφορές, ενέργειες και επαγγελματικό ήθος που θα προκαλέσουν, όχι το θυμό του αντιδίκου, αλλά το σεβασμό και προβληματισμό αυτού, είναι το ζητούμενο στην καθημερινότητά μου.
Το δίκαιο και το λογικό υπάρχει πάντα. Αρκεί να πειστούν όλοι γι’ αυτό.
Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ, όσο κι αν απογοητεύομαι από τις περιβάλλουσες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στη χώρα μας.
Με αυτόν τον τρόπο, ξέρω, ότι μπορώ να βοηθήσω τους συμπολίτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό, για ένα καλύτερο σήμερα και μετά, αύριο.
Γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να συμμετέχω ενεργά στο δήμο μου και να συνδράμω στην προσπάθεια όλων μας για ένα περιβάλλον που μας αξίζει και μας σέβεται.
Γι’ αυτόν τον λόγο στήριξα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, στηρίζω σε αυτές και θα εξακολουθώ να στηρίζω τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Γιατί είναι εκείνος ο άνθρωπος που γνώρισα, ο οποίος με σταθερή συνέπεια, ήθος, σοβαρότητα και μαχητική αξιοπρέπεια, έχει συμβάλλει ενεργά και προσπαθεί ασταμάτητα να οργανώσει, βελτιώσει και αξιοποιήσει στο μέγιστο τις συνθήκες της πόλης μας.
Όπως προανέφερα, τον Γρηγόρη τον γνώρισα προσωπικά. Δεν αρκέστηκα στα όσα θετικά και αξιοσημείωτα άκουγα γι’ αυτόν. Μου έκανε την τιμή και δέχθηκε την πρόσκλησή μου για συνεργασία και συμμετοχή στον αγώνα που πρωτοστατεί.
Παρακολουθώ από κοντά και δίπλα σε αυτόν, την προσπάθεια που κάνει για το δήμο μας και τη συνέπεια που έχει, φέροντας σε πέρας ό,τι αναλαμβάνει, με γνώμονα πάντα το καλό των συμπολιτών μας και σεβόμενος την ανθρώπινη υπόσταση και αξία.
Δεν ελπίζω μόνο, αλλά πραγματικά πιστεύω, ότι με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και με τους λοιπούς συνεργάτες μας, θα παράξουμε έργο και δουλειά που θα μας κάνει υπερήφανους. Υπερήφανους γιατί θα τυγχάνουμε του σεβασμού των συμπολιτών μας.