ΚΑΛΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπτέραρχος (ε.α.) Ηλεκτρονικός Μηχανικός

Τηλ. 6983-504547
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί η Πόλη που ζούμε είναι Επιλογή μας.
Το 2001 μαζί με την οικογένειά μου εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Πόλη που συνειδητά επιλέξαμε για να Ζήσουμε, την Βάρη. Μία πόλη με έντονα σημάδια ανάπτυξης, προικισμένη με αξιοζήλευτο φυσικό κάλλος, γεμάτη με υποσχέσεις καλύτερης ποιότητας ζωής.
Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι οι συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια παρά τις όποιες αληθινές και φιλότιμες προσπάθειες εκδηλώθηκαν από όλες ανεξαιρέτως τις δημοτικές αρχές στο παρελθόν, δεν επέτρεψαν την ικανοποίηση των προσδοκιών μας. Ο ερασιτεχνισμός ακόμα και σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή μας διαβίωση όπως είναι η καθαριότητα και η ασφαλής μετακίνησή μας αλλά και ο ελλιπής τεχνικοοικονομικός σχεδιασμός ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων έργων υποδομής, αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Πόλης μας και στην δημιουργία ενός πολιτισμένου και ανθρώπινου περιβάλλοντος.
Μοιραζόμενος τις θέσεις και απόψεις όλων εσάς, φίλων και συμπολιτών μου, έχω την πεποίθηση ότι κοινός μας στόχος είναι η προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στην Πόλη μας. Η εκπαίδευση κι η πολυετής ενασχόλησή μου με θέματα τεχνολογικής αιχμής και καινοτομίας αλλά και η εμπειρία μου σε θέματα διοίκησης με έντονο το στοιχείο της διαχείρισης κρίσεων όπου ο στόχος είναι η επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος με τους ελάχιστους διατιθέμενους πόρους, αποτέλεσαν οδηγό υιοθέτησης κριτηρίων που με οδήγησαν στην απόφαση συμπαράταξης με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος διακρίνεται μεταξύ άλλων από Ήθος – Ηγεσία – Αποτελεσματικότητα.
Φίλες και φίλοι, η βεβαιότητα ότι μας διακρίνουν κοινές αρχές για δικαιοσύνη, διαφάνεια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα με ωθεί να ζητήσω τη στήριξή σας με σκοπό να κάνουμε καλύτερη την πόλη που επιλέξαμε για να ζήσουμε.