Print this page

 

ΣΕΜΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φοιτητής

Τηλ. 6941-570178
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», καταθέτει ο Γεώργιος Σεμελίδης με την παρακάτω επιστολή. Σε περίπτωση που εκλεγεί, ο Γεώργιος Σεμελίδης, ετών 21 και φοιτητής, θα είναι ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος όχι μόνο στο Δήμο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ αλλά πιθανότατα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Αγαπητοί συνδημότες,
Το όνομα μου είναι Γεώργιος Σεμελίδης και συμμετέχω για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές. Πήρα την απόφαση να το κάνω ύστερα από έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία της περιοχής.
Κοιτώντας τα τελευταία χρόνια γύρω μου, δεν άργησα να καταλάβω πως τα πράγματα στην όμορφη πόλη μας πηγαίνουν απ το κακό στο χειρότερο. Η αναποτελεσματική διοίκηση της σημερινής Δημοτικής Αρχής καθώς και το μεγάλο κενό εξουσίας που δημιουργήθηκε μετά από την παραίτηση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ήταν μονάχα μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν το τόπο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.
Σε μια εποχή που διέπεται από οικονομική αστάθεια και δημοσιονομική αβεβαιότητα, πιστεύω βαθιά μέσα μου πως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πόλης μας είναι μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία. Δυο αξίες που εκφράζουν τόσο εμένα όσο και τον συνδυασμό στον οποίο μετέχω, «ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ».
Έχοντας πλέον κουραστεί να βασίζομαι σε κούφια λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο, αισθάνομαι υποχρεωμένος να αναλάβω δράση και να επιζητήσω την ψήφο σας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Το μήνυμα που στέλνω απευθύνεται φυσικά σε όλους τους Δημότες του Δήμου ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, μα κυρίως στους νέους και σε αυτούς που οραματίζονται μια πόλη που θα διέπεται από αξίες όπως καινοτομία και δημιουργικότητα. Μια πόλη σύγχρονη και ανθρωποκεντρική όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει πάντα ο Δημότης.
Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και ας δουλέψουμε για:
• Την προστασία του περιβάλλοντος και της οικιστικής φυσιογνωμίας της περιοχής
• Την ενίσχυση της παιδείας και του αθλητισμού
• Την ασφάλεια και τη καθαριότητα
• Τον εκσυγχρονισμό του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών
• Την ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας
• Την αναζήτηση πόρων μέσα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και δωρεές.
• Την τουριστική προβολή και ανάδειξη της περιοχής
Μέσα στο πνεύμα της αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας, ζητώ από όλους εσάς τους συνδημότες μου την ψήφο σας έτσι ώστε να μου επιτρέψετε να δουλέψω για αυτό το μεγάλο όραμα. Ένα όραμα το οποίο και μπορεί να πραγματοποιηθεί μονάχα μέσα από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον συνδυασμό «ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»