Print this page

 

ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δάσκαλος

Τηλ. 6945-040181
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητέ συμπολίτη/-ισσα,
Έως πότε θα βιώνουμε το χάος της απουσίας υποδομών και συχνά της αυθαιρεσίας που επικρατεί στην πόλη μας; Η προσβασιμότητα και η κυκλοφορία και μόνο αποτελούν για μένα πρόκληση εμπλοκής στα κοινά.
Προσωπικά δε δέχομαι να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μου όσοι ωφελούνται από αυτό ή εκφράζουν την αδράνεια και την αντίδραση. Όσοι συνεργαστήκαμε σε συμβούλια, σχολικές, εκκλησιαστικές και άλλες κοινωνικές δράσεις νικώντας την ιδιοτέλεια που συναντούσαμε, γνωρίζετε τις αρχές μου: «Επικοινωνία-συνεννόηση-δράση-αποτέλεσμα».
Αν πιστεύεις ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ αυτού του χαρισματικού τόπου που ζούμε, έλα μαζί μας! Ο Γρηγόρης ο Κωνσταντέλλος έχει τα προσόντα του ηγέτη και μας εμπνέει.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και ο ενθουσιασμός για το νέο, το όραμα και την ελπίδα, μας δίνει φτερά. Απομένει η επιβεβαίωση του αποτελέσματος με τη συμμετοχή και την ψήφο σου. Την περιμένουμε.