Print this page

 

ΣΕΜΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φοιτητής

Τηλ. 6941-570178
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Γιώργος Σεμελίδης, 21 ετών, είναι κάτοικος Βάρης τα τελευταία 6 χρόνια ενώ πρότινος κατοικούσε στη Γλυφάδα.
Μαθητής του 1ου Δημοσίου Γλυφάδας και ύστερα φοιτητής στο ναυτιλιακό τομέα , μπορεί κανείς να υποστηρίξει με σιγουριά ότι η μέχρι τώρα ζωή του είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τα νότια προάστια. Ως εκ τούτου είναι εξοικειωμένος με πληθώρα αν όχι με την πλειονότητα των θεμάτων που απασχολούν τα κοινά του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Σε μια προσπάθεια να παρατείνει την αγάπη και την ενασχόληση του με το Δήμο του ο Γιώργος αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος ούτως ώστε να φέρει στο προσκήνιο νέο υλικό για συζήτηση καθώς επίσης να βοηθήσει στην επίλυση των ήδη υπαρχόντων ζητημάτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κάνοντας χρήση ενός πακέτου δυνατοτήτων που καλλιέργησε σε βάθος χρόνου, εντρυφώντας στις σπουδές του αλλά και σε θέματα του επιχειρείν, πιστεύει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει ενεργά στην επίλυση προβλημάτων αλλά και στη δημιουργία νέων δρόμων που θα οδηγήσουν σε ένα Δήμο πιο εκσυγχρονισμένο, πιο εξοπλισμένο αλλά και παράλληλα συγχρονισμένο με τις απαιτήσεις της συνεχώς μεταβαλλόμενης αυτής εποχής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος έχει αποκτήσει και εξελίξει δεξιότητες που σχετίζονται άμεσα με την ιδιότητα του πολιτευτή όπως ομαδικό πνεύμα, διαχείρηση χρόνου, out of the box thinking, επικοινωνιακές ικανότητες, σχεδιασμό στρατηγικών και φυσικά την ανεπιτήδευτη αγάπη του για το Δήμο.
Έχοντας άριστη γνώση της Ρωσσικής γλώσσας αλλά και κουλτούρας διαθέτει ένα από τα πλεονεκτήματα που καμιά φορά μπορεί να φανούν χρήσιμα από εκεί που κανείς δεν το περιμένει.
Τέλος, όπως όλοι ο Γιώργος χαρακτηρίζεται από κάποια μειονεκτήματα όπως η τελειομανία και το πείσμα του να φέρει εις πέρας όποια εργασία του ανατεθεί, που με τη σωστή κατεύθυνση θα μπορούσαν να μετατραπούν σε χρήσιμα εργαλεία στα χέρια του Δήμου του.