Print this page

 

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

Τηλ. 6944-443928
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Βασίλης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και από τότε κατοικεί μόνιμα στην Βάρη μαζί με την σύζυγό του Ιωάννα Παπαμιχαήλ και τα δύο του παιδιά, Μιχάλη και Μαρίνα.
Σπούδασε Ηλεκτρονικός και Προγραμματιστής Η/Υ. Ομιλεί Αγγλικά.
Επί 33 έτη εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρεία τηλεπικοινωνιακού υλικού. Είναι υπεύθυνος συντονισμού και υλοποιήσεων προγραμμάτων παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας για την Αεροδιαστημική Βιομηχανία.
Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και γενικός διευθυντής στην ομάδα «Κυανούς Αστήρ Βάρης» επί 30 έτη, όπου δημιούργησε τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες. Επίσης, διετέλεσε προπονητής στις ομάδες «Βουλιαγμένη» και «Χαραυγιακός».
Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την Επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα οργάνωσης και υλοποίησης προγραμμάτων καθώς και η μακροχρόνια ενασχόλησή του σε Συλλόγους παρέχει τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή του στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.