Print this page

 

ΚΑΛΙΝΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Πρώην χειριστής αεροσκαφών Ο.Α.

Τηλ. 6941449337
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O Στυλιανός Καλιντζής ( το γένος ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ) γεννήθηκε στην Βάρκιζα το 1966, έχει αποφοιτήσει από το M.I.T, με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου μηχανικού.
Το 1988 προσελήφθη στην Ολυμπιακή Αεροπορία σαν ιπτάμενος χειριστής. Το 2005 τοποθετήθηκε στην υπηρεσία συμβάσεων συντήρησης κινητήρων και το 2008 προήχθη στην θέση του προϊσταμένου της υπηρεσίας τήρησης διαδικασιών συντήρησης στην Τεχνική Βάση της Εταιρίας.
Μετά την οριστική διακοπή λειτουργίας της Ολυμπιακής, μετατάχθηκε στο Υπουργείο Παιδείας όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Έχει εκπαιδευτεί στις διαδικασίες αεροδιαστημικής στη NASA (Space Αcademy Level I, Level ΙΙ). Είναι μέλος του Search for Extraterrestrial Intelligence (S.E.T.I) καθώς και του American Institute of Aeronautics and Astronautics.
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ασφαλιστικών Εταιρειών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας “Ολυμπιακό Χωριό 2004”.
Είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο Μαρία Κιτσικώστα και έχει δύο αγόρια 11 και 6 χρονών.