ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Βιβλιοπώλης

Τηλ. 6947-997914
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένειά μας.
Μέσα στα λίγα αυτά χρόνια που βίωσα από κοντά τη λειτουργία του Δήμου μας, διαπίστωσα τα ελλείμματα και τα λάθη και πολλές φορές τα καυτηρίασα χωρίς όμως να γίνομαι τροχοπέδη στη διοίκηση.
Οι συντοπίτες μας είναι άνθρωποι αξιόλογοι, ποιοτικοί, περήφανοι, αντιλαμβάνονται τις δύσκολες σημερινές συνθήκες και έχουν ανάγκη από Δήμαρχο με κύρος και εξωστρέφεια, να αναδεικνύει και να μην απαξιώνει το θεσμό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα.
Τάσσομαι στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και ευελπιστώ με την εμπειρία και την εξειδικευμένη μόρφωσή του πάνω στη Διοίκηση να αναδιοργανώσει ορθολογικά τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και να διαχειριστεί τους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους με σύνεση και λογική.’