Print this page

 

ΡΑΠΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6973-018130
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατοικεί στη Βούλα.
Παντρεμένος με τη Μαρία Χατζηνικολή και έχει τρεις κόρες. Έχει τις ποιοτικά φημισμένες ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Μ. ΡΑΠΤΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε., ΜΑΡΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΝΟΣ Ο.Ε., ΜΑΡΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. και ΜΑΡΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΔΟΜΙΚΗ Ο.Ε. και ασχολείται επαγγελματικά στην περιοχή από το 1970.
Υπήρξε ιδιοκτήτης του γνωστού ως το καλύτερο ποιοτικώς ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΣΚΑΦΩΝ αναψυχής ‘FIBRA’ με παραγωγή 450-500 σκάφη ανά έτος, με πωλήσεις στο εξωτερικό και δίκτυο 34 αντιπροσώπων στην ΕΛΛΑΔΑ!
Έχει ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
Για το μεγάλο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ του έργο τιμήθηκε με ΧΕΙΡΟΘΕΤΗΣΗ «ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ ΠΡΩΤΕΚΔΙΚΟΣ» ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
Του έχουν απονεμηθεί ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, οι ΤΙΜΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟΙ Α’ και Β’ ΤΑΞΕΩΣ και μέγιστες διακρίσεις από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ.
Στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ εργαστήριο κατέχει τους ΥΠΑΤΟΥΣ βαθμούς.
Διετέλεσε ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τοπικής της Ν.Δ. ΒΟΥΛΑΣ, ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΕ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ν.Δ.
Στο άθλημα της ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ κατέκτησε ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ και ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ διακρίσεις.
Κατέχει τη μεγαλύτερη θαλάσσια διάκριση της ΕΛΛΑΔΟΣ, συμμετέχει ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ σε ΕΘΝΙΚΕΣ και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ διοργανώσεις. Είναι ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ.
Συμμετείχε στο Δ.Σ. του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ επί 21 έτη. Σαν ΕΦΟΡΟΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ είχε αθλητές του τους Κακλαμανάκη, Μπουντούρη, Τσουφλά, Μπεκατώρου κ.α.
Είναι ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ στις κλάσεις 420, CLASSIC BOATS, κατευθυνόμενων και πρώην ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της OPTIMIST CLASS.
Λαμβάνει μέρος ως ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ σε ΕΘΝΙΚΟΥΣ και ΔΙΕΘΝΕΙΣ αγώνες CLASSIC BOATS και TALL SHIPS!!!!