ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Καρδιολόγος

Τηλ. 6944-644947
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιατρός Καρδιολόγος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960.
Απόφοιτος της Βαρβακείου σχολής, φοίτησε στην Ιατρική σχολή Πάτρας (1978-1984). Εξειδικεύτηκε στην καρδιολογία στο Παρίσι (Γαλλία), στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο GHU Pitié-Salpêtrière (1985-1989).
To 1991 πήρε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω και επιστημονικός διευθυντής γενικής κλινικής δυτικής Αττικής.
Έχει συγγράψει τρία βιβλία και πολλά επιστημονικά άρθρα. Ασχολείται πολύ με το ποδόσφαιρο. Από το 2004 έως και το 2013 ήταν υπεύθυνος υποδομών του Α.Ο. Φοίβου - Βάρης και τώρα είναι έφορος υποδομών και ιδρυτικό μέλος του Απολλωνίου Α.Ο. Β.Β.Β.
Είναι παντρεμένος με τη Ζιζή Γρυλλάκη, φιλόλογο της γαλλικής γλώσσας και έχει δύο γιους, τον Πέτρο, φοιτητή της Ιατρικής, και το Νίκο, μαθητή λυκείου. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές.