ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βίβιαν)
Νομική σύμβουλος –Τραπεζικό στέλεχος

Τηλ. 6955-190199
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1973 στη Βούλα, όπου μεγάλωσε και ζει.
Τελείωσε το 1ο Δημοτικό, Γυμνάσιο & Λύκειο Βούλας.
Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Grenoble Γαλλίας με ειδικότητα στο Εμπορικό & Τραπεζικό Δίκαιο.
Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Διεθνές Κέντρο Διαμεσολάβησης CEDR της Μ. Βρετανίας.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε σε γνωστό δικηγορικό γραφείο του Πειραιά, συνεχίστηκε στον τραπεζικό χώρο (Eurobank, Εθνική Τράπεζα & Marfin Εγνατία) και τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως νομικός σύμβουλος αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων στην γαλλική τράπεζα BNP Paribas.
Στα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια ήταν ενεργό εκλεγμένο μέλος στα σχολικά συμβούλια και στο διεθνή φοιτητικό οργανισμό AIESEC.
Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2002. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος & μέλος του Δ.Σ. της Πνευματικής Εστίας Βούλας.
Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2010, κατέλαβε εκλόγιμη θέση με τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλεις για να ζεις».
Συμμετέχει ενεργά και αδιάκοπα από το 2004 ως εθελόντρια και μέλος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας – Πεντέλης». Στις εκλογές του 2010 εξελέγη 2η σε ψήφους προτίμησης και είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου.
Είναι παντρεμένη με τον Θάνο Βλασακίδη και έχουν δύο δίδυμα κοριτσάκια, την Αριάννα και την Ιόλη.