ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
Iδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6948-443266
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα
Τα πρώτα μαθητικά βήματα τα ξεκίνησε στο τριθέσιο Δημοτικό Σχολείο της Βούλας. Τέλειωσε το Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Βούλας το 1987.Φοιτησε 2 χρόνια σε ιδιωτικό ΙΕΚ προγραμματισμό Η/Υ.
Συναισθηματικά δεμένη με την πλατεία της Βούλας όπου και εργάστηκε για 15 χρόνια στην οικογενειακή της επιχείρηση (ζαχαροπλαστείο ELITE )
Για 3 χρόνια εργαζόταν σε χρηματοπιστωτική εταιρεία ( CONTRAST)
Εργάστηκε επίσης ως εποχιακή υπάλληλος στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Είναι παντρεμένη με τον αξιωματικό του Π Ν Ιωάννη Θεοδωρόπουλο και έχουν 2 παιδιά τον Δημήτρη 13χρονών και τον Στέφανο 10χρονών. Είναι μαθητές του 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και του 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ.
Το 2006 συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΑ με την Ηλέκτρα Τσιριγώτη.
Το 2007 μετείχε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου νηπιαγωγείου και ήταν μέλος στην Ένωση Γονέων και κηδεμόνων Βούλας
Το 2010 συμμετείχε πάλι στις εκλογές με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Από το 2011 μέχρι το 2014 συμμετείχε ως μέλος επιτροπής για τους παιδικούς σταθμούς καθώς και στην ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Δήμου ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.
Ενδιαφέρεται για τα κοινά και θέλει να συμμετέχει ενεργά σε ότι χρειάζεται για να βοηθήσει την πόλη της.