ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
Αρχιτέκτων ΕΜΠ

Τηλ. 6944887794
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βούλα.
Σπούδασε Αρχιτέκτονας στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Γλυφάδα, μέσα από το οποίο σχεδίασε, κατασκεύασε και διαχειρίστηκε μεγάλα έργα τα τελευταία είκοσι χρόνια, σε όλη την Ελλάδας. Έργα της κοσμούν την Βούλα, Γλυφάδα, Αθηνά, Μύκονο, Αργολίδα, Εύβοια και αλλού. Τα έργα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά.
Είναι κυρία μέτοχος και Διευθύνουσα Σύμβουλος σε δύο Ανώνυμες Εταιρείες και σε πολλές Κοινοπραξίες Τεχνικών Έργων. Οργανώνει και αναπτύσσει επιχειρηματικά τον όμιλο pmsgroup (www.pmsgroup.gr) στις νέες τεχνολογίες αιχμής περιβαλλοντικού χαρακτήρα.
Από το σχολείο ήταν μέλος στα πενταμελή και δεκαπενταμελή συμβούλια του Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Βούλας.
Εκπρόσωπος της Σχολής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ στην Ένωση Ευρωπαίων Αρχιτεκτόνων Φοιτητών, μέλος της οργανωτικής επιτροπής πολλών διεθνών συνεδρίων.
. Το 2002 εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Βούλας με τον συνδυασμό «Δημότες της Βούλας».
Το 2006 ήταν Υποψήφια Δήμαρχος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ».
Στις εκλογές του 2010 ο συνδυασμός «ΟΡΑΜΑ» συνεργάστηκε με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα και η ίδια εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Βούλας.
Από το 2011 έως την λήξη της θητείας του Γρήγορη Κασιδόκωστα διατέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσία και Πολεοδομίας.
Από το 2006-2010 διατέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας. Ονειρεύεται και σχεδιάζει μια πόλη ιδανική για το αύριο, με την εμπειρία του αρχιτέκτονα που έχει την δυνατότητα να υλοποιήσει τα έργα του.