ΛΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Στέλεχος Επιχειρήσεων-Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932484992
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Λελάκης Μανώλης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1965 και κατοικεί στην περιοχή της Βούλας από το 2000.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο κορούλες 4 και 2 ετών.
Αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή του Πειραιά και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό κατόπιν ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Bsc) με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ( Business Administration ).
Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής επιχειρηματικής του σταδιοδρομίας διατήρησε διοικητικές θέσεις σε ναυτιλιακές, ξενοδοχειακές, τουριστικές και επενδυτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό ( USA, Singapore, Cyprus, ...).
Σήμερα, συμμετέχει στην διοίκηση του ομίλου εταιρειών "MJ PROPERTIES" με ναυτιλιακά και ξενοδοχειακά ενδιαφέροντα στον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό χώρο ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (RES) καθώς και του τουρισμού.
Φιλοδοξία αλλά και όραμα του αποτελεί η προσφορά στο επίπεδο της δημοτικής αρχής, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που η συμμετοχή και η εθελοντική συνδρομή όλων των δημοτών στα κοινά ανάγεται σε καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη δημιουργικής πορείας, προόδου και την επίλυση χρόνιων τοπικών προβλημάτων.