ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ψυχίατρος

Τηλ. 6944 318000
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ως κοινωνικός επιστήμων είναι ευαισθητοποιημένος στην τάση να ασχολείται με τα κοινά και να προσφέρει κι αυτός ότι μπορεί για την καλύτερη λειτουργία της πόλης μας και της κοινωνίας μας.
Θέλει να σας ενημερώσει ότι ο τρόπος που ασχολείται δεν είναι συμβατικός η προσχηματικός. Τον ενδιαφέρει η ουσιαστική συμμετοχή του.
Έχει 35 χρόνια κοινωνικής προσφοράς σαν ιατρός σε νοσοκομεία (Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής). Έχει εργαστεί 5 χρόνια σε νοσοκομεία της Γερμανίας. Έτσι απέκτησε γνώση και πείρα για την αντιμετώπιση ατομικών, οικογενειακών και κοινωνικών προβλημάτων. Τώρα, ως Διευθυντής Ψυχίατρος, διευθύνει το Ψυχιατρικό τμήμα του Ασκληπιείου Βούλας.
Είναι οικογενειάρχης με δύο παιδιά, απόφοιτους ΑΕΙ. Θεωρεί ότι έχει την ωριμότητα αλλά και τη συνέπεια, τη δύναμη και το ενδιαφέρον και τελικά το καθήκον να προσφέρει στα κοινά.
Στόχος του είναι να εργαστεί με έναν ουσιαστικό τρόπο, με νέες ιδέες για την καλλιέργεια μιας νοοτροπίας που θα συμβάλλει στην ώθηση της τοπικής μας κοινωνίας προς τα εμπρός.
Εκτιμά ότι η επικοινωνία και η συνεργασία μαζί σας έχει να του προσφέρει πολλά, επειδή με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. Συμβάλλουμε έτσι και στο ατομικό όφελος μέσα από την φροντίδα για το φυσικό και κοινωνικό μας περιβάλλον.