ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πολιτικός Μηχανικός

Τηλ. 6947-005158
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το να αγωνίζομαι για τα κοινά, ήταν κάτι που μου άρεσε από την εφηβική μου ηλικία. Προσπαθώντας πάντα να βοηθήσω, αυτό πολλές φορές ήταν απέναντι στο δικό μου συμφέρον, όμως ποτέ δεν ήταν ανασταλτικός παράγων.
Έτσι και τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω στο πλευρό του κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, γιατί έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με όραμα για την πόλη μας. Έχοντας λοιπόν σκοπό να διορθώσουμε όλα τα ‘’κακώς κείμενα’’ που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο δήμο μας, πρέπει να συμμετέχουμε και να συνεργαστούμε όλοι προς το κοινό συμφέρον, για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του κάθε δημότη.
Ελπίζω να έχω την ευκαιρία με την υποστήριξη των πολιτών, να γίνω μέλος σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, για την ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικά, περιβαντολογικά, πολιτιστικά του καθένα μας, ώστε να οικοδομήσουμε μαζί σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ μας. Όλοι μαζί με κοινό στόχο την δημιουργία μιας όμορφης και λειτουργικής πόλης θα καθορίσουμε τους άξονες της μελλοντικής μας πορείας.
Με εκτίμηση