ΛΑΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
πρ. Ιπτάμενος Φροντιστής

sights

Γεννήθηκε το 1961 στο Κολινδρό Πιερίας και κατοικεί τα τελευταία 25 χρόνια στο Δίλοφο – Λαθούριζα Βάρης. Έχει μια κόρη και ένα γιο. Μιλάει Αγγλικά.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Β.B.A in Marketing North College, και Η/Υ.
Εργάστηκε 25 χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, τα 10 πρώτα χρόνια σε επιχειρησιακά τμήματα εδάφους, και τα υπόλοιπα 15 χρόνια ως Ιπτάμενος Φροντιστής και ως Προϊστάμενος Καμπίνας Θαλάμου Επιβατών (SCCM) SENIOR CABIN CREW MEMBER.
Ασχολήθηκε ως σύμβουλος επενδύσεων ακινήτων και παράλληλα με τα κοινά, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.
Διετέλεσε Γραμματέας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Εκτός Σχεδίου Βάρης Αττικής. Εργάστηκε ενεργά για την ολοκλήρωση της Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ) Βάρης
Είναι μέλος Δ.Ε. στον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βάρκιζας Λαθούριζα, καθώς και μέλος μικρής Ομάδας Εθελοντών καθημερινής περίθαλψης αδέσποτων στη Λαθούριζα Βάρης εδώ και 9 χρόνια.
Διατελεί:
Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας ΒΑΡΗΣ από το 2015.
Υπεύθυνος Επίβλεψης Τεχνικών Έργων και Τεχνικών Συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου από το 2017.
Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και της 5μελους Επιτροπής Έλεγχου Εμποροπανηγύρεων από το 2015.

Τηλ. 6944-646213
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook