ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ
Φιλόλογος

antoniou_aspasia

Η Ασπασία Αντωνίου, του Παναγιώτη Αντωνίου και της Ελένη Γούλα – Αντωνίου, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Βάρη.
Έχει δύο παιδιά, την Ελένη φοιτήτρια Νομικής Αθηνών και τον Γιάννη φοιτητή στη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Είναι πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος του τμήματος Μεταφραστών και Διερμηνέων του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών. Γνωρίζει επίσης Αγγλικά και Ισπανικά. Δραστηριοποιείται ως καθηγήτρια ελληνικής και ιταλικής γλώσσας για πάνω από 25 χρόνια. Ταυτόχρονα, έχει εργαστεί ως διερμηνέας και μεταφράστρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε μέσω εθελοντικής δραστηριότητας στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Διλόφου και του 2ου Γυμνασίου Βάρης, όπου διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Υπήρξε επίσης Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Διλόφου. Η αγάπη της για την περιοχή, που είναι τόπος καταγωγής της και μόνιμης κατοικίας της ίδιας και της οικογένειας της, την οδήγησε να συμμετάσχει στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με την παράταξη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και να εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Βάρης.Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της παραταξης ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Τηλ. 6947 018636
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook