Print this page

ΑΜΠΕΛΙΚΑΚΗ - ΠΕΡΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Βικυ)
Φιλόλογος

sights

Γεννήθηκε στα Χανιά το 1968 και αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασσικό Λύκειο Χανίων. Σπούδασε ιστορία νεοτέρων χρόνων στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στο Πανεπιστήμιο TRIER της Γερμανίας.
Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.
Έχει εργαστεί στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Από το 1993 ζει στη Βούλα με την οικογένεια της, τον σύζυγό της κ. Στέλιο Περράκη, κυβερνήτη αεροσκαφών πολιτικής αεροπορίας και την κόρη της Αυγή, φοιτήτρια.
Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου και 2ου λυκείου Βούλας. Επίσης διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και το 2014 εκλέχτηκε Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, όπου κατέχει τη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.

Τηλ. 6944-542553
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook