ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Επιχειρηματίας

sights

Ο Αντώνης Κουσαθανάς γεννήθηκε το 1977 και είναι γέννημα - θρέμμα της περιοχής των 3Β, όπως και οι γονείς του, και γι' αυτό είναι άρρηκτα δεμένος με τον τόπο του.
Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Βουλιαγμένη. Είναι παντρεμένος με τη συντοπίτισσά του, αθλήτρια του Ν.Ο.Β., Άννα Δερβίση.
Ως αθλητής του Ν.Ο.Β., υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας του θαλάσσιου σκι, με διεθνείς επιτυχίες.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως προπονητής στον Ν.Ο.Β. και στον Ναυτικό Όμιλο Βάρκιζας, μεταφέροντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στα νέα παιδιά. Το 2011 ανέλαβε την οργάνωση και την αναβάθμιση της Α΄ πλαζ Βούλας, στην οποία εργάστηκε επί σειρά ετών, δημιουργώντας τα καταστήματα F Beach, S Beach και La Banane.
Η αγάπη για τον γενέθλιο τόπο του και η επιθυμία του να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής τον οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρείας FAMILY PR AND EVENTS, η οποία προβάλλει την «Αθηναϊκή Ριβιέρα» και τη διαφημίζει στο Εξωτερικό, εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Εκτός από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ενασχόλησή του με τα κοινά, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα ζώα απορρέει από την αντίληψη ότι η αγάπη μας γι' αυτά αποτελεί δείκτη μιας πολιτισμένης κοινωνίας, μιας κοινωνίας που σέβεται όλα τα όντα.
Τέλος, η αναστροφή του με τη θάλασσα συνδέεται με την ποιότητα ζωής, τόσο για την απόλαυση που χαρίζει όσο και για την οικονομική της σημασία.

Τηλ. 6972546132
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook