Print this page

ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΓΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ
Τουριστικές Επιχειρήσεις (Yacht Broker)

politi_artemis

Η Όλγα Άρτεμις Πολίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα.
Πήγε σχολείο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και στη συνέχεια αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη.
Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης & Οικονομίας Τουρισμού των ΑΤΕΙ Πάτρας. Έχει πτυχίο Δημοσιογραφίας και Δραματικής Σχολής.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάζεται στον όμιλο AMG ως Ναυλομεσίτης (Yacht Broker).
Είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Ελληνικών Σκαφών Αναψυχής και των Ναυτικών Πρακτόρων Ελλάδας.
Διατηρεί τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο.

Η Όλγα ξέρει πολύ καλά τον Δήμο μας που τον αγαπά από μικρό παιδί μιας και έχει ζήσει και μεγαλώσει στην πόλη μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της και θέλει και από το δικό της μετερίζι να βοηθήσει, ώστε η πόλη μας η οποία καθημερινά λούζεται από τη λάμψη της θάλασσας που την περιβάλλει, να γίνει πρότυπο καθαριότητας και οργάνωσης, ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον, με ανθρώπινο πρόσωπο προς τους κατοίκους της και με ζεστασιά για τα ζώα.
Πιστεύει ότι ο πολιτισμός είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι η ίδια η ζωή. Είναι νέα και θέλει να ζήσει σε έναν καλύτερο κόσμο, πιο ευαίσθητο, πιο ειρηνικό, με θέσεις για δουλειά και απασχόληση, με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.

Τηλ. 6948 590255
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook