Print this page

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μάγειρας

sights

Γεννήθηκε στο Μαιευτήριο Αθηνών-Αμπελόκηποι (Αττικής) στις 11/6/1990. Έκτοτε έως και το 2000 που μετακόμισε μόνιμα στη Βούλα κατοικούσε στο Παγκράτι. Το 1998 πήρε μεταγραφή από το 3ο Δημοτικό σχολείο Αθήνας για το 2ο Δημοτικό σχολείο Βούλας από το οποίο και αποφοίτησε. Εν συνεχεία τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο Βούλας καθώς και το 1ο Λύκειο Βούλας το 2005 και 2008 αντίστοιχα ενώ διατέλεσε συνολικά Πρόεδρος 5μελους Συμβουλίου για 5 θητείες και Πρόεδρος 15μελους Συμβουλίου για 2 θητείες.
Παράλληλα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό μέσω του Αθλητικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Πρωτέας Βούλας γα 6 χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου για την Αγγλική γλώσσα επιπέδου Β2 (lower).
Μετά το Λύκειο σπούδασε για 4 εξάμηνα σε ΙΕΚ του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού με την ειδικότητα του Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης.
Αφού τελείωσε την Πρακτική του Άσκηση σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιεράπετρα (Κρήτης) δούλεψε σε διάφορες άλλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε Γλυφάδα και Βούλα στις οποίες εργάζεται ακόμη και σήμερα.

Τηλ. 6908-659564
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook