ΧΕΙΛΑ ΕΥΗ
Σύμβουλος ψυχικής υγείας και εσω/εξωτερικής ανάτασης εφήβων και ενηλίκων, Ψυχοθεραπεύτρια

sights

Η Ευδοξία Χειλά είναι κάτοικος Βούλας, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1979 και ήταν το έκτο κατά σειρά παιδί της Ευαγγελίας Μπαχαρνίκου και του Νικολάου Χειλά ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος Βάχλιας (Γορτυνία - Αρκαδία 2006).
Από την ηλικία των 21 ετών διοργάνωνε αφιλοκερδώς φιλανθρωπικά bazar για να στηρίξει μονογονεϊκές οικογένειες, κακοποιημένα παιδιά και εφήβους έχοντας ως βασικό της στόχο τη βοήθεια, τη στήριξη και την εμψύχωση των ανθρώπων.
Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Ψυχοθεραπεύτρια, Υπνοθεραπεύτρια, Master Practitioner N.LP και Life couch και έχει τα κάτωθι διπλώματα:
INTERNATIONAL advanced diploma Hypnotherapy with Psychotherapy
INTERNATIONAL DIPLOMA in Clinical Hypnosis and Hypnotherapy
DIPLOMA of Life Coaching
MASTER PRACTITIONER of Neurolinguistic Programming, από το Essex University Institute of Clinical Hypnosis του Λονδίνου και του Ι.Ψ.Ε Κύπρου
Ως λάτρης της γνώσης και της μάθησης έχει ανοίξει νέο κύκλο σπουδών τον τελευταίο χρόνο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας εφήβων και ενηλίκων ενώ παράλληλα εξακολουθεί να βοηθά αφιλοκερδώς αδύναμες ομάδες ανθρώπων μιας και είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά τα παιδιά καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο αγοριών.

Τηλ.6987 959 610
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook