ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Οικονομολόγος

tompras_athanasios

Γεννήθηκε το 1943 στην Αθήνα. Κατοικεί στη Βούλα από το 1980. Είναι παντρεμένος με την Μαρικέρη Βασιλείου-Τόμπρα, δικηγόρο Αθηνών, ιδρυτική πρόεδρο του ομίλου Soroptimist International Νηρηίδες Γλυφάδας Βούλας Βουλιαγμένης και έχει μία κόρη τη Μαρίλια Regional Marketing Head σε μεγάλη εταιρεία στο χώρο του retail.
Eίναι απόφοιτος του Εθνικού Εκπαιδευτηρίου Αναβρύτων.
Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της ΑΣΟΕΕ και έχει μεταπτυχιακό ΜΒΑ από το Stern Business School του NYU (Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης).
Ως Οικονομολόγος, μετά τις σπουδές του, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Νέα Υόρκη σαν βοηθός του Γενικού Διευθυντή Βόρειας Αμερικής της Ολυμπιακής Αεροπορίας.
Υπήρξε, για μικρό διάστημα, βοηθός καθηγητή στην έδρα Μarketing της ΑΣΟΕΕ και ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Ελαιουργικής Βιομηχανίας Ναυπλίου, καθώς και Σύμβουλος Διοικήσεως της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων), συμβάλλοντας στη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών του επιχειρείν και του σύγχρονου management.
Ο αθλητισμός ήταν από τα βασικά ενδιαφέροντά του από τα σχολικά χρόνια, ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χόκευ, το τένις και το water polo, συμμετέχοντας σαν αθλητής, επί σειρά ετών, σε αντίστοιχους αθλητικούς ομίλους. Είναι επίσης μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.
Ενεργός πολίτης και εθελοντής, ασχολείται με την προστασία του πρασίνου στην πόλη που ζει και είναι εθελοντής /μέλος της ΕΔΝΥ (Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού).
Ιδιαίτερα ευαίσθητος στον τομέα της προστασίας των αδέσποτων ζώων, συνεισφέρει ενεργά σαν μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας (εθελοντές κάτοικοι) και του ΣΠΑΖ.
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και πολύ καλά Ιταλικά.

Τηλ. 6947 321172
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook