ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φοιτητής

amourgianos_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αμουργιανός γεννήθηκε στις 15-12-2000. Ζει και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα. Είναι υιός του Θεόδωρου Αμουργιανού και της συγγραφέως Ιφιγένειας Χαντζή-Αμοργιανού.
Τελείωσε το Δημοτικό στο 2ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βούλας.
Από 3 ετών ασχολείται με την κολύμβηση στο κλειστό Γλυφάδας όπου έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία. Παράλληλα με την κολύμβηση και σε πιο μεγάλη ηλικία, ξεκινά τα Σαββατοκύριακα Ιστιοπλοΐα στο Ναυτικό Όμιλο Βούλας, στα σκάφη τύπου optimist.
Πήρε βραβείο για τη συμμετοχή του στην ημέρα της δενδροφύτευσης το 2007. Παρακολουθεί μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών και μόλις τελειώνει το Δημοτικό πηγαίνει στη Νίκαια της Γαλλίας όπου παρακολουθεί εντατικά μαθήματα γαλλικών για δυο εβδομάδες.
‘Ήδη έχει μεταπηδήσει από την κολύμβηση στην Υδατοσφαίριση στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και από τα optimist στα lightning. Το 2012 στη Σμύρνη της Τουρκίας παίρνουν την 1η θέση με την Υδατοσφαίριση. Την ίδια χρονιά λαμβάνει μέρος στον 10ο χειμερινό διάπλου Όρμου Βουλιαγμένης όπου και παίρνει την 1η θέση.
Σε ηλικία 13 ετών παίρνει το Lower στα Αγγλικά και σε ηλικία 15 ετών παίρνει το Proficiency. Παράλληλα παίρνει το DELF B2 στα γαλλικά.
Κατακτά την 1η θέση στον 7ο διεθνή παράπλου Νότιας Κρήτης, στη Σούγια, στις 23-06-13 ανάμεσα σε 80 άτομα όλων των ηλικιών Ελλήνων και ξένων.
Τη χρονική περίοδο 2015-2016 κατακτά με την ομάδα εφήβων του ΝΟΒ την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης.
Τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας.
Από τις 17 Ιουνίου έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 εργάστηκε σε καθημερινή βάση, εθελοντικά στον σύλλογο Αρχέλων για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.
Το 2017 με το σχολείο του συμμετείχε στην πενταήμερη επιμορφωτικό εκδρομή με θέμα: «συνεισφορά των Αράβων στη Ισπανία» στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.
Τελείωσε το Λύκειο αποσπώντας το Αριστείο Προόδου και το Βραβείο Προόδου σαν τον καλύτερο μαθητή του τμήματός του.
Τώρα είναι φοιτητής στη σχολή Ναυπηγικής στο Πανεπιστήμιο του Αιγάλεω και ασχολείται με την Ιστιοπλοΐα και την Κωπηλασία.

Τηλ. 6946 933979
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook