ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
Επιχειρηματίας

labropoulou_myrto

Η Μυρτώ Λαμπροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 αλλά θεωρεί τη Βούλα τη «γειτονιά και το σπίτι της» αφού από πολύ μικρή περνούσε όλα τα καλοκαίρια της, πριν οριστικά μετακομίσει το 1977.
Σπούδασε τουριστικά και απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στους τομείς της Ανάπτυξης Πωλήσεων, Στρατηγικού Μάρκετινγκ αλλά και Coaching αναφορικά στην ανάπτυξη και αποτελεσματική οργάνωση μικρών επιχειρήσεων.
Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών της σταδιοδρόμησε στον τουριστικό τομέα και εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στην εταιρεία Μπενρουμπή, ως υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων στην αγορά της εστίασης.
Το 1997 ανέλαβε την προβολή και ανάπτυξη δικτύων για λογαριασμό της ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας IFI στην Ελλάδα, εγχείρημα το οποίο όχι μόνο εστέφθη με επιτυχία αλλά λειτούργησε ως εφαλτήριο του επόμενου προσωπικού της στοιχήματος, τη δημιουργία της εταιρείας NALMΑ την οποία ίδρυσε το 1999 με ίδια κεφάλαια και προσωπικό χρόνο. Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο της, μια εταιρεία που σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.
Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια στο γυμνάσιο της Βούλας και μετέπειτα συμμετείχε ενεργά στην τοπική οργάνωση της περιοχής. Πιστεύει ότι η γειτονιά όπου ζεί μπορεί να είναι υπόδειγμα του τρόπου που μπορεί να ζεί ο πολίτης στη κοινωνία.
Η Μυρτώ υπέρμαχη της αναγνώρισης του κοινωνικού ρόλου των γυναικών και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της στην πολιτική. Ώριμη και ικανή να συμβάλλει με τη δραστηριότητά της, στη βελτίωση της κοινωνικής πραγματικότητας στην Βούλα.

Τηλ. 6977 665063
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook