ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Γίτσα)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Δ.Π.Θ.

marinou_gitsa

Η Γίτσα Μαρίνου γεννήθηκε το 1966 και διαμένει έκτοτε μόνιμα στα Δικηγορικά της Βούλας, όντας εγγονή & παιδί Δικηγόρων Πειραιά και Αθηνών.
Τελείωσε το Λύκειο Βούλας το 1984 και αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1991, με Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, ενώ κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτηρίων» από το ΕΑΠ.
Έχει εργαστεί σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Κέντρα (Ιονοσφαιρικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,  Ερευνητικό Ινστιτούτο Max Planck fuer Aeronomie του Lindau Γερμανίας, Δνση Ερευνών της ΓΓΟΣΑΕ του ΥΠΕΘΑ).
Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία σε επώνυμες ελληνικές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα (Intrasoft, ISI) και πολυετή εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα ως καθηγήτρια εργαστηρίων φυσικής και ηλεκτρολογίας (Foundation College).
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μπριλάκη, Διπλωματούχο Μηχανικό και έχει δύο ανήλικες κόρες.
Ενδιαφέρεται για έναν Δήμο ουσίας και αποτελεσματικότητας, «φιλικό» προς τους πολίτες του, ασφαλή και ελκυστικό για τους νέους και σε αυτή την κατεύθυνση θέλει να επενδύσει τις δυνάμεις της.

Τηλ. 6934 523491
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook