Print this page

ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπεύθυνος marketing της Super League Ελλάδα

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπως ο πατέρας του και τα παιδιά του.
Η οικογένειά του αντλεί τις ρίζες της από την Κωνσταντινούπολη, σύζυγός του είναι η Ευαγγελία Σπανοπούλου και έχουν μαζί έναν γιο και μία κόρη.
Είναι μόνιμος κάτοικος Βουλιαγμένης με την οποία η οικογένειά του έχει στενούς δεσμούς από τα μέσα της δεκαετίας του σαράντα και εξοχική κατοικία από τις αρχές του πενήντα. Μέλη της οικογένειάς του διετέλεσαν ιδρυτικά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δόξας και του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων.
Σπούδασε στο Ελληνογαλλικό κολέγιο De la Salle, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης (ACT) και στο University of Stirling, Scotland απ’ όπου και έλαβε ΜΒΑ με ειδίκευση στο Marketing. Έχει εργαστεί ως Ναυτικός Πράκτορας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Εργάζεται στη Super League Ελλάδας ως υπεύθυνος marketing από την ίδρυσή της το 2006.
Κατά την τρέχουσα Θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης, εκλεγμένος με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, διαπίστωσε ότι η πολιτική και η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν διαφέρει σε πολλά από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από την Κοινωνία μας γενικότερα.
Για τον λόγο αυτό πιστεύει ότι μέλη ακέραια, με θάρρος, γνώμη και άποψη, έντιμα με λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς χρέη και εκκρεμείς δοσοληψίες, χωρίς σχέση με το Δημόσιο και χωρίς εξάρτηση από πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, είναι απαραίτητα στα Συμβούλια του Δήμου μας.
Άτομα που προσδιορίζονται από την Οικογένειά τους, την Εργασία τους, την Πίστη τους, την αγάπη τους για την Πατρίδα και τον ιδιαίτερό τους Τόπο, την συνέπεια και την σταθερότητα στις λειτουργίες τους και στις επιλογές τους, που δεν καθοδηγούνται αλλά σκέφτονται και αναλαμβάνουν ευθύνες με γνώμονα την διατήρηση της μοναδικής εικόνας, ταυτότητας και ουσίας της Βουλιαγμένης, της βιτρίνας της Ελλάδας, πιστεύει πως είναι απαραίτητα στο τοπικό της Συμβούλιο, ιδιαίτερα δε όταν αποτελούν μέλη της Ομάδας που ασκεί Διοίκηση.
Τα παραπάνω έχουν αποδειχθεί κατά την τρέχουσα Θητεία του και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστούν αν επανεκλεγεί. Πιστεύει πως το επίπεδό του τοπικού Συμβουλίου μπορεί να είναι Υψηλό και τα μέλη του Ακέραια.

Τηλ. 6944-650868
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook