Print this page

ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οικονομολόγος - Στέλεχος Επιχείρησης

sights

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, είναι παντρεμένος και κατοικεί με την οικογένεια του στην Βούλα.
Γονείς του ο Θόδωρος και η Σούλα Κοκολέτσου, που χρόνια δραστηριοποιούνται με τα κοινά της περιοχή μας. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών το 1989 και σπούδασε Οικονομικά και Διεθνές Εμπόρiο στο Βentley University στις ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το University of Hartford, στις ΗΠΑ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες .
Υπήρξε αθλητής στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης απο το 1980 και μέλος της αγωνιστικής ομάδας ιστιοπλοίας. Ειναι μέλος σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί. Θα επιθυμούσε ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για έναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.

Τηλ. 6974-020030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook