Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 00:00

Δελτίο Τύπου - Δήλωση Γρ. Κωνσταντέλλου σχετικά με το 3ο Γυμνάσιο Λύκειο Βούλας

Δελτίο Τύπου
Δήλωση Γρ. Κωνσταντέλλου
σχετικά με το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο Βούλας

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Βούλας και υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση του ΟΤ 251, όπου επρόκειτο να ανεγερθεί το 3ο Γυμνάσιο- Λύκειο Βούλας επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους της τοπικής μας κοινωνίας. Η σημερινή αδυναμία συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας λόγω έλλειψης απαρτίας στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς τους πολίτες της περιοχής μας. Είχα εδώ και αρκετές ημέρες επισημάνει αυτό τον κίνδυνο.

Είχα προβλέψει ότι η συνέχιση της προσπάθειας μόνο από τη Βούλα θα εκφυλιζόταν και θα κατέρρεε. Κι είχα προτείνει να δράσουμε για αυτό το μέγιστης σημασίας θέμα ήδη ως διευρυμένη κοινωνία της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, με την κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών τους Συμβουλίων και την εξουσιοδότηση στους τρεις Δημάρχους για συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλο και τους υπουργούς κ.κ. Παμπούκη και Ρέππα. Αυτή η διαδικασία θα παρέκαμπτε, μεταξύ άλλων, και τα ζητήματα της απαρτίας.

Last modified on Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010 05:46

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.