Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 00:00

24/02/2012 - Υπάρχει ελπίδα για την πόλη και αυτή είμαστε εμείς

 
- Υπάρχει ελπίδα για την πόλη και αυτή είμαστε εμείς - 

«Υπάρχει ελπίδα για την πόλη μας, και αυτή είσαστε εσείς» δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλεις για να Ζεις», κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της παράταξης, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, σε εστιατόριο της Βάρης. Απευθυνόμενος στους παρόντες υποψήφιους συμβούλους, τα στελέχη της παράταξης αλλά και πολλούς «νέους» πολιτικούς φίλους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης άσκησε κριτική στη διοίκηση του Δήμου για την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η πόλη, ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, ενώ παράλληλα ανέφερε επιγραμματικά κάποιες από τις ενέργειες της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε ενδεικτικά στο μείζον πρόβλημα που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στο Δήμο μας, όπου εξ’ αιτίας της αδράνειας της Δημοτικής Αρχής, τα σχολεία της πόλης έχουν μείνει χωρίς τη δυνατότητα να αγοράσουν ακόμα πετρέλαιο θέρμανσης αφού μόλις πριν δύο μέρες εκλέχτηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αρμόδια σχολική επιτροπή, κάτι που έπρεπε να έχει γίνει πριν από έναν χρόνο.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο επικεφαλής του συνδυασμού ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για τη συνεχιζόμενη παρουσία τους και το αδιάκοπο ενδιαφέρον που δείχνουν για τα κοινά, ενώ ειδικότερα για τους εκλεγμένους συμβούλους του συνδυασμού δήλωσε υπερήφανος για την ποιότητα του έργου που ασκούν εντός και εκτός των οργάνων στα οποία έχουν εκλεγεί.

Εκτός από τον κ. Κωνσταντέλλο, στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό όλοι οι εκλεγμένοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μετέφεραν στην υπόλοιπη παράταξη τις εντυπώσεις και τα βιώματά που έχουν αποκομίσει κατά του πρώτους δεκατέσσερις μήνες της θητείας τους.

Αίσθηση προκάλεσε σε όλους η καθολική ανταπόκριση των ανθρώπων του συνδυασμού στο κάλεσμα του επικεφαλής, αφού ο όγκος της εκδήλωσης ήταν ίδιος, αν όχι μεγαλύτερος από τις συγκεντρώσεις στελεχών που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις εκλογές, αποδεικνύοντας ότι η παράταξη παραμένει ενωμένη και δυνατή. Παράλληλα όμως έδειξε ότι έχει διευρυνθεί σημαντικά αφού την έχουν πλαισιώσει αρκετές προσωπικότητες που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές σε άλλους δημοτικούς σχηματισμούς.

Τέλος αναφέρουμε ότι κατά την κοπή της πίτας, το φλουρί έπεσε στο κομμάτι που κόπηκε για τη δημοτική ενότητα Βάρης.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Last modified on Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 15:34

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.