Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 00:00

28/03/2012 - Δήλωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την εκλογή του Σπ. Πανά


- Δήλωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την εκλογή του Σπ. Πανά - 

Θέλω να συγχαρώ για την εκλογή του τον κ. Σπυράγγελο Πανά, και να του ευχηθώ, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, να πράξει το καλύτερο για τη σωστή λειτουργία και την ευημερία της πόλης μας.

Χαιρετίζω την πρόσφατη δήλωσή του ότι ούτε στις σημερινές αλλά ούτε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, και δηλώνω ότι θα συνεχίσω, όπως κάνω μέχρι σήμερα, να συμβάλλω τόσο εγώ όσο και η παράταξή μου, μέσα από τα όργανα που έχουμε εκλεγεί, στη λήψη των καλύτερων αποφάσεων για την πόλη μας και τους πολίτες της. Θα συνεχίσουμε επίσης, να ασκούμε αυστηρό έλεγχο και κριτική στη διοίκηση και να αποτρέπουμε όποιες ενέργειες πιστεύουμε ότι δεν είναι θετικές για το Δήμο μας.

Ζητώ σήμερα από τον κ. Πανά να επιδείξει την απαιτούμενη σύνεση και διαλλακτικότητα και να αποφύγει αυταρχικές συμπεριφορές, υπενθυμίζοντας του, ότι όχι μόνο δεν έχει επιλεγεί απ’ ευθείας από το λαό της πόλης μας για τα νέα του καθήκοντα, αλλά και ότι μεγάλο τμήμα της παράταξης του στέκεται επιφυλακτικά απέναντί του.

Για να υπερκεράσει τις δυσμενείς αυτές συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να διοικήσει το Δήμο και να αντιμετωπίσει τα πολιτικά έλλειμμα που προκύπτουν, οφείλει να συνεννοείται τουλάχιστον για τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής με το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της πόλης και να σέβεται και να τιμά το ρόλο του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων στην παραγωγή πολιτικής και στην εν γένει διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου.

Μόνο έτσι θα αποφύγει να αμφισβητηθεί από την κοινωνία, όπως αμφισβητείται σήμερα ο Πρωθυπουργός της Χώρας, κ. Παπαδήμος, επίσης μη εκλεγμένος απ’ ευθείας από το λαό.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου

Last modified on Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 20:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.