ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συντ/χος Δημοσίου

Τηλ. 6955-806053
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος;
Λόγω της πρόσφατης συνταξιοδότησης μου πιστεύω πως πλέον έχω το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία (δεδομένης της πολυετούς υπηρεσίας μου στην δημόσια διοίκηση) να αντιμετωπίσω καίρια προβλήματα του τόπου μου προσφέροντας ιδέες και λύσεις. Με τεκμηριωμένες προτάσεις διατίθεμαι να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, προσφέροντας ενεργά τις υπηρεσίες μου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του δήμου και των πολιτών του.
Γιατί στηρίζω τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο;
Επειδή ξεχωρίζει για τις γνώσεις και την αποφασιστικότητα του, το ήθος και τις ικανότητές του. Επειδή βασική δομή της παράταξης μας είναι οι αρετές των στελεχών της και όχι τα συμφέροντα των λίγων. Επειδή έχουμε κοινό στόχο την ανάδειξη της ποιότητας ζωής και την βελτίωσης της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας

Τηλ. 6974-506491
email:

Τί θα ‘θελα
Θα ήθελα να ζούσα σε ένα χώρο δημοκρατικό χωρίς φανατισμούς και αδιαφορία, ή επιγραμματικά όλοι μας να έχουμε σε όλα τα αξιώματα και στις τιμές το ίδιο δικαίωμα.
Σε ένα χώρο που να μην υπάρχει προσήλωση σε μια ιδέα σε ένα πολιτικό σύστημα σε μια ομάδα.
Διότι όσο σωστή και αν είναι μια ιδέα όσο αγνό και αν είναι ένα πολιτικό όραμα, όταν υπάρχει φανατισμός γεννιέται ειδικά στην πολιτική ένα τυφλό πάθος που δίνει παραμορφωμένες εικόνες.
Θα’ θελα μια δημοκρατία που να μοιάζει με ορχήστρα που όλα τα όργανα πρέπει να πειθαρχούν στις αρχές μιας συμμετρίας που παράγει τη μουσική αρμονία. Δεν μπορεί να ακούγεται ένα όργανο μόνο, αν θέλουμε δημοκρατία πρέπει ν’ ακούμε όλα τα όργανά της. Θα ήθελα ένα χώρο που κάθε ένας, να γνωρίζει ότι ρόλος του είναι μέσα στην ορχήστρα, όσο και αν νομίζει ότι σαν όργανο αναπαράγει την μουσική αρμονία μόνο του. Θα ήθελα κάθε ένας να γνωρίζει πώς πρέπει να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπό του με αγάπη και αυτοθυσία.
Ο άνθρωπος που αγαπά χάνει για να κερδίσει ο άλλος, προσφέρει για να χαρεί ο άλλος, αφαιρεί από τον εαυτό του και προσφέρει στον άλλο. Θα ήθελα ένα χώρο που ο αρχηγός να μην υπάρχει, να αναδεικνύεται στην πυραμίδα ένας μεταξύ ίσων και κάθε ένας στη θέση που αξιοκρατικά ανήκει.
Να μην δημιουργούνται αξίες από το ρουσφέτι, τίτλοι για κάποιο αυτοσκοπό. Να μην είναι το χρήμα κατάληψης θέσης σε άτομα που υλικά προσέφεραν στο χώρο μας. Στην κρίση όποια θέση και αν κατέχουμε να 'μαστε όλοι εθελοντές. ΑΓΑΠΗΤΕ Γρηγόρη αυτό που θέλω εγώ βλέπω να θέλεις και σύ. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σου.
Αν ένας τέτοιος Δήμος δημιουργηθεί θα γεμίσεις τη ζωή των ανθρώπων του χθες και θα δώσεις το παράδειγμα στους ανθρώπους του αύριο.
Προχώρα σαν αρχηγός όλης της ορχήστρας.
Όλα τα όργανα βρίσκονται σε αρμονία.
Έτσι όμως καθώς αρχίζει η ζωή μας με το τί θα ‘θελα και έτσι τελειώνει.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Τηλ. 6973-248690
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκλέχθηκα με την παράταξη του Ανδρέα Κάσδαγλη στο συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Βάρης Τώρα κατεβαίνω με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου διότι τον θεωρώ αξιόπιστο για να λύσει τα προβλήματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ιδιαίτερα το πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή εδώ και 36 χρόνια που ζω το Χέρωμα Βάρης.
Θα τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και την πείρα που έχω αποκτήσει εδώ και 27 χρόνια που συμμετέχω ανελλιπώς στον σύλλογο ιδιοκτητών Χερώματος Βάρης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

 

ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6948-469179
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η παράταξη μας με αρχηγό τον Γρηγόρη Κωντσαντέλλο τονίζει και με βρίσκει σύμφωνο πάνω από όλα ως πολίτη - δημότη, τη συνένωση του Δήμου μας, σε μία μοντέρνα και λειτουργική βάση, ώστε όλοι οι δημότες μας να γίνουν ενεργεί πολίτες, να έχουν άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση στα θέματα που τους αφορούν και τους ενδιαφέρουν από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως επίσης να καταθέτουν ιδέες και προτάσεις για μια βελτιστοποιημένη και ποιοτικότερη ζωή.
Ακόμα θεωρώ, ότι, μέσο των εφαρμογών της τεχνολογίας , της πλήρους εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων ευρωπαϊκών κονδυλίων, η τοπική αυτοδιοίκητη θα λύσει θέματα και προβλήματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση και δημότη.
Με τον εκσυγχρονισμό θα καταφέρουμε ακόμα, τη μείωση λειτουργικών εξόδων, τον πλήρη έλεγχο του Δήμου και των διαδικασιών λειτουργίας του.
Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα, αξιολογότερες υπηρεσίες προς τον πολίτη, προσφέροντας του ταυτόχρονα οικονομικότερη και ποιοτικότερη ζωή στον Δήμο που κατοικεί.
Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα πρέπει να περιβάλετε και να υποστηρίζεται από τεχνοκράτες, επιστημονικό δυναμικό και νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για εργασία.

 

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932-523607
email: p

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Σε κάθε τόπο δημιουργίας είναι οι άνθρωποι κυρίως όμως η ικανότητα τους μεταξύ τους να συμφωνούν μεθοδικά και συλλογικά. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί χώρο προνομιακό για την εκδήλωση της ευαισθησίας και φροντίδας όλων. Για τον τόπο στον οποίο κατοικούμε τον τόπο όπου γεννήθηκαν και ζουν τα παιδιά μας όπου όλοι αθλούμαστε και ψυχαγωγούμαστε. Για το λόγο αυτό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου .
Πιστεύω στους στόχους που έχει βάλει για μια ελεύθερη αποδεσμεύσεις αυτοδιοίκηση όπου θα διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για τους πολίτες. Αγωνίζομαι ελεύθερος από προκαταλήψεις και γεμάτος εμπειρίες, γνώσεις και προπάντων με θέληση προσφοράς. Συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο του ως δημοτικός σύμβουλος θέτοντας στη διάθεση του και στους φίλους μου δημότες τη δοκιμασμένη εμπειρία μου στα κοινά ως πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων επί 12 συναπτά χρόνια στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, πρόεδρος της Ένωσης γονέων και σε σχολικές επιτροπές. Δεν ανήκω στους ανθρώπους που πορεύονται με υποσχέσεις, ανήκω σε αυτούς που διαρκώς μάχονται και προσπαθούν
Φίλες και Φίλοι η απόφαση μου να διεκδικήσω τη ψήφο σας είναι απόφαση ΣΕΒΑΣΜΟΥ,ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δάσκαλος

Τηλ. 6945-040181
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητέ συμπολίτη/-ισσα,
Έως πότε θα βιώνουμε το χάος της απουσίας υποδομών και συχνά της αυθαιρεσίας που επικρατεί στην πόλη μας; Η προσβασιμότητα και η κυκλοφορία και μόνο αποτελούν για μένα πρόκληση εμπλοκής στα κοινά.
Προσωπικά δε δέχομαι να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μου όσοι ωφελούνται από αυτό ή εκφράζουν την αδράνεια και την αντίδραση. Όσοι συνεργαστήκαμε σε συμβούλια, σχολικές, εκκλησιαστικές και άλλες κοινωνικές δράσεις νικώντας την ιδιοτέλεια που συναντούσαμε, γνωρίζετε τις αρχές μου: «Επικοινωνία-συνεννόηση-δράση-αποτέλεσμα».
Αν πιστεύεις ότι ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ αυτού του χαρισματικού τόπου που ζούμε, έλα μαζί μας! Ο Γρηγόρης ο Κωνσταντέλλος έχει τα προσόντα του ηγέτη και μας εμπνέει.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας και ο ενθουσιασμός για το νέο, το όραμα και την ελπίδα, μας δίνει φτερά. Απομένει η επιβεβαίωση του αποτελέσματος με τη συμμετοχή και την ψήφο σου. Την περιμένουμε.

 

ΒΑΔΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Βιβλιοπώλης

Τηλ. 6947-997914
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένειά μας.
Μέσα στα λίγα αυτά χρόνια που βίωσα από κοντά τη λειτουργία του Δήμου μας, διαπίστωσα τα ελλείμματα και τα λάθη και πολλές φορές τα καυτηρίασα χωρίς όμως να γίνομαι τροχοπέδη στη διοίκηση.
Οι συντοπίτες μας είναι άνθρωποι αξιόλογοι, ποιοτικοί, περήφανοι, αντιλαμβάνονται τις δύσκολες σημερινές συνθήκες και έχουν ανάγκη από Δήμαρχο με κύρος και εξωστρέφεια, να αναδεικνύει και να μην απαξιώνει το θεσμό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα.
Τάσσομαι στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και ευελπιστώ με την εμπειρία και την εξειδικευμένη μόρφωσή του πάνω στη Διοίκηση να αναδιοργανώσει ορθολογικά τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και να διαχειριστεί τους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους με σύνεση και λογική.’

 

ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932226965
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου, ημέρα των δημοτικών εκλογών. Ο συνδυασμός της νίκης, ο συνδυασμός που γεννήθηκε πριν πέντε χρόνια από λίγους που πιστέψαμε στο όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, σήμερα στελεχωμένος από τους πλέον καταξιωμένους ανθρώπους του Δήμου μας, την αφρόκρεμα των τοπικών στελεχών, είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της πόλης μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Δεν μας έχουν ακουμπήσει, και ούτε πρόκειται να μας ακουμπήσουν τα ψέματα, η λάσπη και η υποκρισία που διακρίνει αυτές τις μέρες το βασικό μας αντίπαλο. Ο δημαρχεύων, Σπύρος Πανάς, έδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αποδεικνύεται ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τους νόμους του κράτους και την υπογραφή του, ένας άνθρωπος που εκθέτει σε κίνδυνο την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης ενεργώντας σαν «τοπικός σερίφης» καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου αγνόησε επιδεικτικά όλους του νόμους και τους κανόνες των εκλογών.
Αυτές τις μέρες προκαλεί με βομβαρδισμό μηνυμάτων από ακριβοπληρωμένα τηλεφωνικά κέντρα, να πείσει τους δημότες, αγνοώντας το δημοσιευμένο πρόγραμμα μας, ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα καταστρέψουμε την πόλη. Προσπαθεί να πείσει ότι εμείς είμαστε οι κακοί όταν αυτός επί τρία και πλέον χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για όσα σήμερα διατυμπανίζει.
Τα ψέματα τελείωσαν κ. Πανά. Εμείς έχουμε δεσμευτεί για το περιβάλλον. Έχουμε δεσμευτεί στα λόγια και στην πράξη για την προστασία της πόλης. Έχουμε δείξει έμπρακτα την αγάπη μας για αυτή την πόλη που εσείς απλώς γεμίσατε λουλουδάκια.
Για λίγες μέρες ακόμα, θα απολαύσετε τη δανεική δόξα που υποκλέψατε από την ασθένεια του εκλεγμένου μας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα και μετά η πόλη θα σας αφήσει να επιστρέψετε στο παραλιακό νυχτερινό σας κέντρο να ασχοληθείτε με την δουλειά σας.
Την Κυριακή η ιστορία του νέου μας Δήμου θα γυρίσει σελίδα και δυστυχώς για εσάς, δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στο σύντομο πέρασμά σας.

 

ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Νέος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6976786812
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε κάθε νέο και σκεπτόμενο δημότη της περιοχής μου, που όπως κι εγώ, απαξίωσε κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης κι ενασχόλησης με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας σήψης και παρακμής. Καλώ όλους τους νέους, να πάρουν θέση και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ανεξαρτήτως συνδυασμού, να υποστηρίξουν με την ψήφο τους αποκλειστικά νέα άτομα, άφθαρτα και με όραμα. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν, ενάντια στις παρωχημένες κι οπισθοδρομικές δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν την σκυτάλη. Υπάρχουν άξιοι πολίτες ανάμεσά μας με ικανότητες και μόρφωση, που αντί να οδηγούν τις εξελίξεις, παρακολουθούν παθητικά κι αδιάφορα. Ως πότε;
Στόχος της εκλογής μου, ο αδιάλειπτος έλεγχος στις υποθέσεις του Δήμου. Η ορθή επιχειρηματολογία και η διαφάνεια στις προτάσεις και τις αποφάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Μοναδικός εγγυητής των προθέσεων μου, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο οποίος σαν αρχηγός, είμαι πεπεισμένος πως μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, να αφυπνήσει τις αδρανείς δυνάμεις της περιοχής μας. Για τον λόγο αυτό, συστρατεύομαι στον αγώνα του.

 

ΓΕΩΡΓΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6937352422
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι προκλήσεις των καιρών είναι ιδιαίτερες, το υπάρχον σύστημα αναποτελεσματικό και αποφάσεις εξωγενών παραγόντων μας επιβάλουν τη δική τους τάξη πραγμάτων. Οφείλουμε να καθορίσουμε νέους στόχους και τις διαδικασίες επίτευξής τους, με γνώμονα την επιστημοσύνη, την αξιοπρέπεια. και τη μαχητικότητα που μας προσδίδει η Ελληνική ψυχή.
Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα, διότι είμαι γνώστης των προβλημάτων και των προκλήσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και προσδοκώ την πολύπλευρη δράση και παρέμβαση του Δήμου, την ανθρωποκεντρική ανάπτυξή του και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.
Πιστεύω στο αύριο, ελπίζω σε μια νέα αρχή, οραματίζομαι για το μέλλον όλων μας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα με αισθάνεστε φίλο, ο συνδυασμός μας έχει ιδέες, θα κάνει προσπάθειες και θα φέρει αποτελέσματα, έτσι ώστε να κοιτάτε τα παιδιά σας στα μάτια με υπερηφάνεια για την επιλογή σας.

 

ΓΚΟΥΜΑ ΑΝΝΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6948-880553
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έχει δυο σκέλη.
Πρώτον, η αγάπη μου για τα κοινά με οδηγεί στο να θέλω να προσφέρω στον τόπο που διαμένω. Με ενδιαφέρει αν εκλεγώ, να ασχοληθώ με την παιδεία κι τον αθλητισμό. Θα ήθελα να εκμεταλλευτούμε τις εγκαταστάσεις μας κι να δημιουργήσουμε νέες όπου απαιτείται.
Να βάλουμε τα παιδιά στην διαδικασία να βγαίνουν από τα σχολεία τους σε εβδομαδιαία βάση, να καθαρίζουν τα πάρκα κι τις παραλίες ώστε η καθαριότητα κι ο σεβασμός στο περιβάλλον να γίνουν τρόπος ζωής.
Θα ήθελα να ευαισθητοποιήσω όλους τους κατοίκους μας ώστε να προσφέρουν εθελοντική εργασία. Μέσα από τον εθελοντισμό μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα πράγματα κι να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κος Κωνσταντέλλος με τίμησε που μου έδωσε την δυνατότητα να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του, κι λέω με τίμησε διότι πιστεύω στο ήθος του, στις ικανότητες του κι την όρεξη που έχει για δουλειά.
Εμείς οι νέοι άνθρωποι όλοι μαζί σαν μια ομάδα με τον σωστό καθοδηγητή μπορούμε να δημιουργήσουμε την νέα τάξη πραγμάτων για τον τόπο μας κι για το μέλλον των παιδιών μας.

 

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοσιογράφος

Τηλ. 6972-715800
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στα κοινά μέσω του επαγγέλματός μου, της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να μεταφέρω τη δράση μου και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση... Δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά χρέος του καθενός από εμάς, ειδικά στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε με τις οικογένειές μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά και τη διάθεσή μας για δημιουργία, προκειμένου να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με όραμα, θέληση, ικανότητα, νέες ιδέες και βέβαια ενεργό δράση.
Έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας να οργανώσουμε, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, μια καλύτερη κοινωνία, ανεξάρτητη πέρα από κάθε συμφέρον και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Προσωπικά, ως ενεργό μέλος αυτού του τόπου είχα και έχω τη διάθεση να αγωνιστώ, να ακούσω τους συμπολίτες μου, να εργαστώ γι’αυτούς και να προσφέρω στην πόλη μου, νιώθοντας παράλληλα έντονα το αίσθημα της ευθύνης να ανταποκριθώ στις όποιες απαιτήσεις.
Επέλεξα να στηρίξω ενεργά τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλο και να συμμετέχω στον συνδυασμό “Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη…Πόλη για να ζείς” πιστεύοντας πως μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα, να εκπληρώσουμε τις προεκλογικές υποσχέσεις και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο έργο.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου, αλλά και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, να έχουμε μία πολιτισμένη και τίμια προεκλογική αναμέτρηση.

 

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οστεοπαθητικός

Τηλ. 6936-800071
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρατηρώντας τα προβλήματα της σημερινής μας κοινωνίας που έχουν οξυνθεί ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κρίσης,αισθάνομαι υποχρέωση να είμαι βοηθητικός και αλληλέγγυος στους συμπολίτες μου.
Στόχος μου είναι η δημιουργία ομάδας ειδικών οι οποίοι θα ασχοληθούν με την εκπαίδευση των γονέων και την υιοθέτηση καλύτερων διατροφικών συνηθειών, την πρόληψη και την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.
Εχοντας κοινά σχέδια και οράματα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την ανιδιοτέλεια, τον δυναμισμό και τις ηγετικές του ικανότητες με εμπνέει να αγωνιστώ μαζί του.

 

Δούμας Παναγιώτης
Επιχειρηματίας

Τηλ.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γρηγόρη, τον οποίον γνωρίζω από το σχολείο, γιατί μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τόσο το ύφος όσο και το ήθος και η αποφασιστικότητά του είναι αυτά που θεωρώ ότι αρμόζουν σε κάποιον που διεκδικεί ηγετικό ρόλο στην δοκιμαζόμενη χώρα μας.
Προ διετίας, μετακινήθηκα από τη Γλυφάδα στη Βούλα, επιλέγοντας οριστικά, πού θέλω να ζω με την οικογένειά μου και να μεγαλώνει το παιδί μου. Προφανώς λοιπόν, θέλω η πόλη μας να διατηρήσει την μοναδική ποιότητα ζωής που διαθέτει και, ει δυνατόν, να την βελτιώσει. Και έχει τις προϋποθέσεις. Αυτές θέλω να αξιοποιήσω, αν εκλεγώ στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

 

ΗΛΙΟΠΙΕΡEΑΣ-ΠΙΕΡΡAΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
Δικηγόρος

Τηλ. 6945-375821
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις μέρες μας, όταν είμαστε περιτριγυρισμένοι από τους διάφορους μεσσιανιστές, πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι μας έχουν φέρει σε αυτή την τελματική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, οφείλουμε, αυτή τη φορά, να πάρουμε τη σωστή απόφαση και να ψηφίσουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μας έχει δείξει το ποιόν του: τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Έναν πολιτικό ο οποίος δεν έχει απλά όραμα και ιδέες για το δήμο μας αλλά και ένα μη ουτοπικό, ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο σχέδιο για να τα εφαρμόσει.
Οραματίζεται πράγματα, όπως την ομαλή συνένωση και συγχώνευση των τριών, μέχρι πρότινος, ανεξάρτητων Δήμων, την εξομάλυνση των διαφόρων κοινωνικών φαινομένων που μαστίζουν τον κοινωνικό ιστό στην περιοχή μας, κυρίως εξαιτίας της ανεργίας, αλλά και την ενεργή συμμετοχή καθενός από εμάς, εκλεγμένου ή μη, στα πολιτικά δρώμενα, πράγματα τα οποία είναι βέβαιο ότι, εάν επιτευχθούν, θα οδηγήσουν στη δημιουργία ενός νέου, οργανωμένου, «ανθρωποκεντρικού» Δήμου.
Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα και εγώ να συνδράμω με τις μικρές μου δυνάμεις τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, στο δύσκολο έργο αναμόρφωσης του ωραιότερου Δήμου της Ελλάδος.ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τηλ. 2108975385
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί υπέβαλα υποψήφιος για το ΔΣ του Δήμου ΒΒΒ; Δεν θα σταθώ στις αιτιολογήσεις που έκανα στην αρχική παρέμβασή μου και η οποία βρίσκεται στο διαδίκτυο (http://www.anixneuseis.gr/?p=91168 ή http://www.antibaro.gr/article/10604). Στην Βάρη-Βάρκιζα όπου ζω τα τελευταία 25 χρόνια αφότου επέστρεψα στην Ελλάδα, έχω ριζώσει για καλά στην πανέμορφη περιοχή μας την οποία εγώ και η οικογένειά μου αγαπούμε βαθιά. Τα γεμάτα βότανα βουναλάκια που μας περιβάλλουν, την μοναδική θάλασσά μας, τα νησάκια στην θαλάσσια αυλή (μας) και την εξαίσια νήσο Φλέβα με την σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Για μια παρέμβασή μου για το θέμα αυτό που συνοδεύεται από φωτογραφίες και που αποτέλεσε αντικείμενο χιλιάδων αναρτήσεων βλ. http://www.ifestosedu.gr/111Vraxonisides.htm. Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα τρία μου παιδιά, η Ελλάδα, ο Θεοφάνης και η Νεφέλη, εδώ πήγαν σχολείο και εδώ είναι ο κόσμος τους και η Κοινότητά τους. Τους βοήθησα να μάθουν τι σημαίνει να ζεις σε μια τόσο όμορφη περιοχή με πάμπλουτη φυσική και πολιτισμική κληρονομιά. Επειδή μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις στην διεύθυνση http://www.ifestosedu.gr/24Thalassa.htm υπάρχουν φωτογραφίες και σχόλια. Ζώντας εδώ επί πολλές δεκαετίες, τέλος, έχω πολλούς ντόπιους φίλους με τις οποίους μοιράζομαι πολλές στιγμές της ζωής μου.
Η συμμετοχή στην δημόσια ζωή στον τόπο και στο κράτος που ζεις είναι για εμένα βασική αρχή. Για άλλους λόγους που υποκίνησαν την υποψηφιότητά μου στο ΔΣ του Δήμου ΒΒΒ, συνοψίζω μερικές θέσεις που αναφέρω στην προαναφερθείσα διαδικτυακή μου παρέμβαση: Δημοκρατική συγκρότηση της Πόλης μας σε υπερκομματική βάση και οικονομική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα προστασία του περιβάλλοντος, «πράσινο» και μάλιστα με οπωροφόρα δένδρα σε όλους τους δημόσιους χώρους και διαφύλαξη της φυσικής μας κληρονομιάς με τρόπο που βελτιώνει την ποιότητα ζωή μας.
Εάν εκλεγώ στο ΔΣ θα συνεισφέρω όσο μπορώ και θα «επιστρατεύσω» συναδέλφους μου από τον επιστημονικό χώρο που θα βοηθούσαν στα πεδία που μας ενδιαφέρουν. Εάν δεν εκλεγώ πάλι θα συνεισφέρω όπως, νομίζω, απαιτείται να κάνουμε όλοι. Όσοι εκλεγούν από άλλους Συνδυασμούς, εξάλλου, είναι συν-Δημότες, θα υπηρετούμε τους ίδιους σκοπούς και θα αναζητούμε τις σωστές συναινετικές λύσεις. Ένας από τους λόγους που συμμερίστηκα τις πρωτοβουλίες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, εξάλλου, είναι επειδή κατάλαβα ότι αυτό θα επιδιώξουν όποιοι εκλεγούν από τον Συνδυασμό «Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, μια πόλη για να ζεις». Οι προγραμματικές δεσμεύσεις στο πρόγραμμα του Συνδυασμού, εξάλλου, είναι μια εγγύηση γι’ αυτό.
Π. Ήφαιστος
https://www.facebook.com/ifestos.dimotikes2014?fref=ts
www.ifestosedu.gr - https://www.facebook.com/p.ifestos
https://www.facebook.com/panayiotis.ifestos

 

ΚΑΓΕΩΡΓΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Οικονομολόγος- Επιχειρηματίας

Τηλ. 6972-444200
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί συνδημότες, η αγάπη μου προς την υπέροχη πόλη μας με οδήγησε στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας.
Η εντοπιότητά μου, όχι μόνο ώς γέννημα-θρέμμα της περιοχής αλλά και ώς επιχειρηματίας στην πόλη μας, με έχει γαλουχίσει με τα υψηλά ιδεώδη της κουλτούρας του τόπου μας .
Ως θαυμαστής κάθε κίνησης με ρεαλιστικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της Πόλης μας, ανεξαρτήτου παραταξιακής ή ιδεολογικής προέλευσης, εμπνέομαι από το όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για ένα σύγχρονο Δημό με γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, χωρίς ιδεολογικές αγκιλώσεις κ αμετροεπείς προσωπικές φιλοδοξίες. Ζητώ την στήριξή σας για να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό το όραμα.

 

ΚΑΛΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αντιπτέραρχος (ε.α.) Ηλεκτρονικός Μηχανικός

Τηλ. 6983-504547
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί η Πόλη που ζούμε είναι Επιλογή μας.
Το 2001 μαζί με την οικογένειά μου εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Πόλη που συνειδητά επιλέξαμε για να Ζήσουμε, την Βάρη. Μία πόλη με έντονα σημάδια ανάπτυξης, προικισμένη με αξιοζήλευτο φυσικό κάλλος, γεμάτη με υποσχέσεις καλύτερης ποιότητας ζωής.
Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι οι συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια παρά τις όποιες αληθινές και φιλότιμες προσπάθειες εκδηλώθηκαν από όλες ανεξαιρέτως τις δημοτικές αρχές στο παρελθόν, δεν επέτρεψαν την ικανοποίηση των προσδοκιών μας. Ο ερασιτεχνισμός ακόμα και σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή μας διαβίωση όπως είναι η καθαριότητα και η ασφαλής μετακίνησή μας αλλά και ο ελλιπής τεχνικοοικονομικός σχεδιασμός ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων έργων υποδομής, αποτέλεσαν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Πόλης μας και στην δημιουργία ενός πολιτισμένου και ανθρώπινου περιβάλλοντος.
Μοιραζόμενος τις θέσεις και απόψεις όλων εσάς, φίλων και συμπολιτών μου, έχω την πεποίθηση ότι κοινός μας στόχος είναι η προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στην Πόλη μας. Η εκπαίδευση κι η πολυετής ενασχόλησή μου με θέματα τεχνολογικής αιχμής και καινοτομίας αλλά και η εμπειρία μου σε θέματα διοίκησης με έντονο το στοιχείο της διαχείρισης κρίσεων όπου ο στόχος είναι η επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος με τους ελάχιστους διατιθέμενους πόρους, αποτέλεσαν οδηγό υιοθέτησης κριτηρίων που με οδήγησαν στην απόφαση συμπαράταξης με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος διακρίνεται μεταξύ άλλων από Ήθος – Ηγεσία – Αποτελεσματικότητα.
Φίλες και φίλοι, η βεβαιότητα ότι μας διακρίνουν κοινές αρχές για δικαιοσύνη, διαφάνεια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα με ωθεί να ζητήσω τη στήριξή σας με σκοπό να κάνουμε καλύτερη την πόλη που επιλέξαμε για να ζήσουμε.

 

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

Τηλ. 6944-777166
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις προηγούμενες εκλογές εκλέχθηκα Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης με τον πρώην Δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα και με μεγάλη χαρά και διάθεση, αλλά και με όλους του συναδέλφους στο πλευρό μ ου, ξεκινήσαμε το έργο μας.
Με μεγάλη λύπη και παράπονο αντιμετωπίσαμε εκ των υστέρων την απαξίωση του τοπικού Συμβουλίου και κατ’ επέκταση της ίδιας της ομάδας της Βάρης
Έχω υποσχεθεί όμως στον εαυτό μου ότι δε θα εγκαταλείπω ποτέ τον αγώνα. Ο αγώνας για το καλό και δίκαιο δεν πρέπει να σταματά ποτέ.
Στην καινούρια μου αναζήτηση για ένα Δήμαρχο που οραματίζεται ΜΑΖΙ μας ένα τόπο ανθρώπινο και καθαρό, ήταν μονόδρομος η επιλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Αποφασίσαμε- πάντα ως ομάδα που αγωνίζεται αποδεδειγμένα χωρίς προσωπικά οφέλη- να ταχτούμε στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, γιατί πρόκειται για ένα άνθρωποι που ξέρει να ΑΚΟΥΕΙ.
Διαπιστώσαμε ότι αναζητά διψασμένα και ενστερνίζεται ιδέες για το πώς θα οργανωθούμε για να φτιάξουμε τον τόπο μας καλύτερο
Συμπράττω με τον άνθρωποι που με καθαρότητα στη σκέψη του, κάνει αιτιολογημένες και ορθές επιλογές, σέβεται και εκτιμά τους συνεργάτες του και τα οράματά τους και κατ’ επέκταση τους πολίτες του Δήμου του.

 

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ντίνος)
Στέλεχος επιχείρησης

Τηλ. 6948-006989
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να ακολουθήσω στην επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου είναι ξεκάθαροι και πιστεύω οι βασικοί λόγοι επιλογής συνδυασμού για τον οποιονδήποτε υποψήφιο που σέβεται τον εαυτό του, που σέβεται τους δημότες και τους ψηφοφόρους του.
Θεωρώ τον Γρηγόρη ως τον μοναδικό εγγυητή της πραγματικής ενοποίησης των τριών πρώην Δήμων.
Άνθρωπο που έχει και την εμπειρία αλλά και τις γνώσεις για να μπορέσει επιτέλους να δώσει στους δημότες των τριών δημοτικών ενοτήτων το ερέθισμα ότι δεν είμαστε τρεις αλλά ΕΝΑΣ Δήμος πια.
Άνθρωπο που θα πάρει τα καλά κάθε ενότητας και θα τα προσθέσει στις άλλες δυο.
Άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή να μάθει για τα προβλήματα και των άλλων δυο ενοτήτων ώστε να είναι γνώστης, που δεν ντράπηκε να ρωτήσει για να μάθει, που έβαλε στο περιθώριο ακόμα και την δουλειά του για να μπορέσει να αποκτήσει πλήρη εικόνα για όλο τον δήμο.
Άνθρωπο που θα δώσει σε κάθε δημότη τα ίδια προνόμια, θα διορθώσει τις ανισότητες που έφερε η παρούσα διοίκηση του κυρίου Πάνα και θα τους κοιτάξει στα μάτια .
Σημαντικό παράδειγμα η κάρτα δημότη που επέβαλε ο κύριος Πανάς και στην ουσία ξεχωρίζει τους δημότες σε τρεις ξεχωριστές κατηγορίες, εξαιρώντας μάλιστα τους κατοίκους που μένουν χρόνια στον δήμο μας, πληρώνουν τα δημοτικά τέλη όπως όλοι μας αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα όπως θα έπρεπε.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παρόν δημοτικό συμβούλιο ένιωσα ότι ο άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστευτώ τις αγωνίες μου για τον δήμο ήταν αυτός.
Είδα έναν συνδυασμό ενωμένο σαν γροθιά, έναν συνδυασμό που μπορούσες να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα μπεις στο περιθώριο και γνωρίζοντας ότι αυτές δεν θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων αλλά θα συζητηθούν για να βγει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Χάρη στην δικιά του βοήθεια και φυσικά την βοήθεια των συμβούλων του κατάφερα να διορθώσω μια αδικία πολλών ετών στην δημοτική ενότητα Βουλιαγμένης και εννοώ το παράλογο ειδικό τέλος 3% επί του τζίρου που κατέβαλαν οι καταστηματάρχες επί πολλά χρόνια .
Χάρη στην βοήθειά του πέρασε η πρόταση μου στην οικονομική επιτροπή για μείωση των δημοτικών τελών στην ενότητα της Βουλιαγμένης και με χρονικό ορίζοντα δυο ετών να έρθει στα ίδια επίπεδα με τις άλλες δυο ενότητες. Μείωση μάλιστα που κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν μέσα από ανυπόγραφα δημοσιεύματα στον τοπικό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο, ξεχνώντας βέβαια ότι αυτοί ήταν που είχαν φτάσει τα τέλη σε αυτά τα δυσβάσταχτα για τους δημότες μας ύψη.
Ξεκάθαρα λοιπόν είναι ένας άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ και μικρότητες, με πλήρη εικόνα για το τι πρέπει να γίνει στον δήμο μας, που έφτασε σε σημείο για το καλό του δήμου να αφήσει πίσω την αντιπολίτευση και να υποκαταστήσει πολλές φορές την διοίκηση για να λυθούν επιτέλους πολλά σοβαρά θέμα που η παρούσα διοίκηση δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να λύσει.
Είναι ένας άνθρωπος που σε βλέπει πρώτα από όλα σαν φίλο και όχι σαν σάκο ψήφων, που θα κάτσει να συζητήσει μαζί σου ακόμα και αν κάποιο θέμα είναι εντελώς έξω από τα δικά του πιστεύω.
Τέλος σε αυτόν τον συνδυασμό δεν βρήκα μόνο έναν καλά καταρτισμένο αρχηγό και πολύ αξιόλογα στελέχη αλλά κυρίως φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές, καλές και κακές.
Βρήκα ανθρώπους με τις ίδιες αγωνίες για την περιοχή μας, με τα ίδια πιστεύω και έτοιμους να βάλουν το σώμα τους μπροστά για τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών του χωρίς να υπολογίζουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

 

ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ξενοδόχος

Τηλ. 6944-510512
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά από την παραίτηση του αδελφού μου Γρηγόρη Κασιδόκωστα από το δημαρχιακό θώκο δημιουργήθηκε τεράστιο κενό εξουσίας και σοβαρά προβλήματα.
Η εποχή ήταν τέτοια που απαιτούσε αγώνες και σοβαρότητα, σκοπό τον οποίο συνεχίζω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντώντας στις νέες αυξημένες απαιτήσεις, άσκησε έντονη, ουσιαστική και αξιοπρεπή αντιπολίτευση με ξεκάθαρες τοποθετήσεις και με προτάσεις για ρεαλιστικές δυναμικές λύσεις.
Η πολύχρονη πείρα του, η σταθερή μαχητικότητα και οι ισορροπίες που κράτησε με έπεισαν ότι ο συνδυασμός 3Β ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ είναι μια ισχυρή συμμαχία όπου τον πρώτο λόγο θα έχει ο πολίτης και όχι τα εκάστοτε μικροπολιτικά συμφέροντα.
Ο Συνδυασμός που θα υλοποιήσει το σπουδαίο όραμα για την πόλη μας.

 

ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Τηλ. 6942-842463
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την πολιτική έχω αποστροφή, όπως σχεδόν όλοι. Δεν ασχολήθηκα ποτέ, εκτός από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ούτε στο δεκαπενταμελές, ούτε καν στις φοιτητικές νεολαίες (οι οποίες θα έπρεπε να καταργηθούν γιατί δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από εκτροφεία πολιτικάντηδων). Μεγαλώνοντας όμως συνειδητοποιώ ότι απέχοντας από τα κοινά, το μόνο που γίνεται είναι ακατάλληλα, ανάξια και ανέντιμα άτομα να αποκτούν εξουσία, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με τα γνωστά αποτελέσματα.
Για να είμαι ειλικρινής αν δεν ήξερα το Γρηγόρη προσωπικά, το πιο πιθανό είναι και πάλι να μην έκανα το βήμα αυτό, ούτε πριν 4 χρόνια, ούτε τώρα. Επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια όμως, θέλω να τον στηρίξω γιατί έχει την ικανότητα, αλλά κυρίως την πρόθεση να προσφέρει. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τον ίδιο ζήλο να βελτιώσουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τηλ. 6977-352922
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κωνσταντίνος ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ «ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ»
Αδυνατώντας να μείνω αμέτοχος στη λύση των προβλημάτων του τόπου που ζω και αγαπώ, με συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω, αποφάσισα να συμμετάσχω στις Δημοτικές Εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και να θέσω τον εαυτό μου υπό την κρίση σας, για να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου και το κοινό καλό, από τη θέση του Τοπικού Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος μιας άξιας ομάδας συνεργατών που τον πλαισιώνουν για την πραγματοποίηση του έργου του και θα είναι μεγαλύτερη τιμή για μένα αν δηλώσετε και εσείς με την ψήφο σας ότι είμαι ικανός γι' αυτό.
Με την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα μέσα από την πολυετή δράση και προσφορά μου στα κοινά του τόπου πιστεύω πως με εργατικότητα, ειλικρινή διάθεση, μακριά από συμφέροντα και ιδιοτέλεια, θα ανταποκριθώ με επάρκεια στα υφιστάμενα προβλήματα, αλλά και στις απαιτήσεις της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Κληρονόμος

ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6974-020030
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γνωρίζοντας προσωπικά τον Γρηγόρη Κωσταντέλλο πάνω από 30 έτη, πιστεύει στις οργανωτικές, διοικητικές και διαχειριστικές ικανότητές του καθώς και στις άριστες σχέσεις με τους πολίτες που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του προγράμματος και των στόχων που έχουν τεθεί.
Θα επιθυμούσα ο μελλοντικός Δήμαρχος και το διοικητικό συμβούλιο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες όλων των εκλεγμένων συμβούλων για εναν καλύτερο Δήμο και θέτοντας σαν προτεραιότητα τα κοινωνικά προβλήματα των ημερών μας.

 

ΚΟΥΡΕΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νατάσα)
Δικηγόρος

Τηλ. 6974-677101
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την εν γένει παιδεία που έχω λάβει και την πρακτική μου καθημερινή ενασχόληση με τη μάχιμη δικηγορία, έχω αντιληφθεί σε βάθος θέματα και ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου, αλλά πολύ περισσότερο τον τρόπο που αυτά πρέπει να αντιμετωπίζονται και να διευθετούνται.
Θα έλεγε κανείς, ότι ο δικηγόρος είναι αυτός που συνέχεια ‘φωνάζει’, ‘παλεύει’ και αναλώνεται σε ιδιαίτερα βεβαρυμμένες και ψυχοφθόρες διαδικασίες που απαιτούνται για να κερδίζει τα δικαστήρια που αναλαμβάνει.
Ναι, πολλές φορές είναι και αυτό.
Όμως, τα ανωτέρω για εμένα, αποτέλεσαν και πάντα θα αποτελούν την ύστατη λύση για τη διευθέτηση των ζητημάτων.
Ο δικός μου στόχος και ο τρόπος που εγώ αντιδρώ απέναντι στα προβλήματα που ξεδιπλώνονται μπροστά μου, δεν προϋποθέτει πάντα μία αρένα. Σύνθημά μου δεν είναι κατευθείαν η λέξη ‘επίθεση’ ή ‘πυρ’.
Πριν από όλα αυτά, προκαλώ τον ίδιο μου τον εαυτό. Ακούω τον πολίτη/ πελάτη, που μου αναπτύσσει το σοβαρό πρόβλημά του και προσπαθώ να βρω τη λύση, την εποικοδομητική λύση, την λύση που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον αντίπαλό του.
Η προσπάθεια αυτή, να φέρεις σε πέρας ένα έργο, με σταθερά και σοβαρά επιχειρήματα, με συστηματική μελέτη και ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος, με συμπεριφορές, ενέργειες και επαγγελματικό ήθος που θα προκαλέσουν, όχι το θυμό του αντιδίκου, αλλά το σεβασμό και προβληματισμό αυτού, είναι το ζητούμενο στην καθημερινότητά μου.
Το δίκαιο και το λογικό υπάρχει πάντα. Αρκεί να πειστούν όλοι γι’ αυτό.
Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ, όσο κι αν απογοητεύομαι από τις περιβάλλουσες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στη χώρα μας.
Με αυτόν τον τρόπο, ξέρω, ότι μπορώ να βοηθήσω τους συμπολίτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό, για ένα καλύτερο σήμερα και μετά, αύριο.
Γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να συμμετέχω ενεργά στο δήμο μου και να συνδράμω στην προσπάθεια όλων μας για ένα περιβάλλον που μας αξίζει και μας σέβεται.
Γι’ αυτόν τον λόγο στήριξα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, στηρίζω σε αυτές και θα εξακολουθώ να στηρίζω τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Γιατί είναι εκείνος ο άνθρωπος που γνώρισα, ο οποίος με σταθερή συνέπεια, ήθος, σοβαρότητα και μαχητική αξιοπρέπεια, έχει συμβάλλει ενεργά και προσπαθεί ασταμάτητα να οργανώσει, βελτιώσει και αξιοποιήσει στο μέγιστο τις συνθήκες της πόλης μας.
Όπως προανέφερα, τον Γρηγόρη τον γνώρισα προσωπικά. Δεν αρκέστηκα στα όσα θετικά και αξιοσημείωτα άκουγα γι’ αυτόν. Μου έκανε την τιμή και δέχθηκε την πρόσκλησή μου για συνεργασία και συμμετοχή στον αγώνα που πρωτοστατεί.
Παρακολουθώ από κοντά και δίπλα σε αυτόν, την προσπάθεια που κάνει για το δήμο μας και τη συνέπεια που έχει, φέροντας σε πέρας ό,τι αναλαμβάνει, με γνώμονα πάντα το καλό των συμπολιτών μας και σεβόμενος την ανθρώπινη υπόσταση και αξία.
Δεν ελπίζω μόνο, αλλά πραγματικά πιστεύω, ότι με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και με τους λοιπούς συνεργάτες μας, θα παράξουμε έργο και δουλειά που θα μας κάνει υπερήφανους. Υπερήφανους γιατί θα τυγχάνουμε του σεβασμού των συμπολιτών μας.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων

Τηλ. 6974649328
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Κατεβαίνω στην πολιτική», μια φράση όπου συνηθίζεται να λέγεται για κάποιον όταν αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά.
Κατά την προσωπική μου άποψη η φράση αυτή είναι πολύ σωστή, καθώς αντιπροσωπεύει την πραγματική ουσία της ενασχόλησης ενός ατόμου με την πολιτική. Ουσιαστικά , το να ασχοληθείς με τα κοινά είναι να θέτεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία των πολιτών. Δυστυχώς όμως οι πολίτικοι μας μέχρι σήμερα αδυνατούν να κατανοήσουν αυτήν την έννοια και έτσι χρησιμοποιούν το οποιοδήποτε αξίωμα που κατέχουν, είτε προς το προσωπικό τους συμφέρον, είτε για να εξυπηρετήσουν κάποιους με αντάλλαγμα "πολιτικά οφέλη".
Το ότι εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων με ώθησε στο να αποφασίσω να "κατέβω στην πολίτικη". Της ίδιες αρχές με μένα έχει και ο υποψήφιος δήμαρχος Βούλας, Βάρης Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι στον συνδυασμό του Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις.
Θέλουμε λοιπόν να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε τους πολίτες του δήμου μας με άμεσο και ειλικρινή τρόπο και για το λόγο αυτό ζητάμε την ψήφο τους.ΛΑΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
πρ. Ιπτάμενος Φροντιστής

Τηλ. 6944-646213
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλοι μαζί γιατί η πόλη πάνω από όλα
Παρά την συγκυρία της οικονομικής κρίσης, όλοι οφείλουμε να συμβάλουμε στη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Τα τελευταία χρόνια λόγο της συμμετοχής μου στα διοικητικά συμβούλια συλλόγων, διαπίστωσα τα προβλήματα της περιοχής. Αφήνοντας πίσω τις αντιπαραθέσεις και προτάσσοντας τη συλλογική δράση και τον εθελοντισμό, αποφάσισα να συμμετέχω στον εκλογικό στίβο, πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου. Με προτεραιότητα την ανθρωποκεντρική πολιτική και τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή, μπορούμε να προτάξουμε την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά και την υλοποίηση του οράματος της σύγχρονης ολοκληρωμένης πόλης των 3Β
Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ, ως κυβερνήτη αεροσκαφών, για 23 χρόνια στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και να γνωρίσω την αποφασιστικότητα, την υπευθυνότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, και το ήθος που τον διακρίνει. Η προσωπικότητα του αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή αναμόρφωση του ωραιότερου Δήμου της Ελλάδας.
Ελπίζοντας στην υποστήριξή σας, με τη ψήφο σας στο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ και τον συνδυασμό «ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», θα γίνουν πράξη όλα όσα ονειρευόμαστε για τη πόλη μας

 

ΛΕΝΤΗ ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
Οικονομολόγος

Τηλ. 6949-669808
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είμαι υποψήφια για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνστανδέλλου.
Μαζί του εκλέχθηκα στις εκλογές του 2010.
Επέλεξα πριν από τέσσερα χρόνια τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και συνεχίζω να τον στηρίζω ως υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο μας. Ζητώ τη ψήφο σου. Γιατί :
• Θέλω να συμμετέχω στη συνεχή αναβάθμιση του Δήμου μας
• Νιώθω ικανή να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων της Βουλιαγμένης μας
• Ως σύζυγος και μητέρα θα αγωνιστώ για την δυναμική παρουσία της γυναίκας στην
κοινωνία μας • Ως επιστήμονας μπορώ να συνδράμω στην οικονομική και διοικητική οργάνωση και λειτουργία του Δήμου μας
• Η επαγγελματική μου καταξίωση, η οικονομική ανεξαρτησία καθώς και ο ελεύθερος χρόνος που διαθέτω μου επιτρέπουν να αφοσιωθώ στα κοινά.
Επιθυμώ να συνεχίσω μαζί του ως Δήμαρχος του Δήμου μας επειδή ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είναι νέος, μαχητικός και αποφασιστικός και διακρίνεται από το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ποιότητα του ως άνθρωπος.
Πιστεύω ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας σ’ ένα πραγματικό σύγχρονο Καλλικρατικό Δήμο
Δώστε μου την ευκαιρία να κάνω πράξη αυτά που υπόσχομαι.
Σας ευχαριστώ. Θα είμαι κοντά σας.

 

ΛΙΑΝΟΣ ΦΑΙΔΩΝ
Beverage Manager

Τηλ. 6948-380036
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

"Ο πολίτης οφείλει να επιλέγει τους άξιους, με την προυπόθεση ότι επαναπροσδιορίζεται η έννοια της αξίας"
Εμείς οι νέοι που βιώνουμε την ανεργία,η χαμένη γενιά όπως μας λένε, οφείλουμε τώρα όσο ποτέ άλλοτε,να συμμετέχουμε στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Οφείλουμε τώρα όσο ποτέ άλλοτε, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος που ισοπέδωσαν τις ελπίδες και τα όνειρά μας,να επιλέξουμε, να στηρίξουμε και να συμβαδίσουμε με ανθρώπους με όραμα, με γνώση και κυρίως με ήθος και διάθεση προσφοράς.
Στο δήμο μας, θεωρώ ότι ό κ.Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με την δημοτική παράταξη -Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη πόλη να ζείς- συνδυάζει την γνώση και την ικανότητα για να ανταποκριθεί στις ελπίδες και τα όνειρα των νέων, για μια πόλη για να ζεις,να χαίρεσαι και να δημιουργείς.
Γι΄αυτό αποφάσισα να συμμετέχω κι΄εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για την αναμόρφωση της πόλης μας και είμαι χαρούμενος που ο κ.Κωνσταντέλλος μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι υποψήφιος του συνδυασμού στην Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Ολοι μαζί,ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για μια πόλη σύγχρονη,με υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πολιτών.ΛΙΜΟΝΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Έμπορος

Τηλ. 6944160160
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Βιώνοντας ίσως την πιο άσχημη οικονομική και κοινωνική κρίση της χώρας και με αίσθημα περισυλλογής και ευθύνης πλέον, ο καθένας μας αρχίζει να κατανοεί πως σε αυτές τις εκλογές, στον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας, καλούμαστε να πάρουμε μία πολύ σημαντική αλλά και ξεκάθαρη απόφαση για το αύριο του Δήμου μας.
Αποτελεί χαρά και συνάμα ιδιαίτερη τιμή να είμαι συνοδοιπόρος στο όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στον Δήμο μας, μέσω της συμμετοχής μου στην κίνηση Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να επιλύσουμε τα προβλήματα του τόπου που ζούμε.
Είναι η στιγμή που η παρέμβαση μας, πρέπει να είναι ουσιαστική και καταλυτική.
Για να μπει ένα τέλος στην ακινησία την προχειρότητα και την αδράνεια.
Για να δοθούν άμεσες και μόνιμες λύσεις.
Η ώρα να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον και μία καλύτερη καθημερινότητα για τα παιδιά μας.
Είναι καθήκον μας να δημιουργήσουμε μία πόλη φιλική στα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Υποχρέωση μας ,εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης να σταθούμε σαν δημοτική αρχή δίπλα στον δημότη επαγγελματία
Η διαφάνεια των οικονομικών πόρων του Δήμου, η οργάνωση , η απορρόφηση κοινοτικών πόρων αποτελούν για εμάς προτεραιότητα και δέσμευση.
Όπλα μας η τεχνογνωσία, η κατανόηση των προβλημάτων και των αναγκών των συμπολιτών μας για ένα καλύτερο αύριο, και η ακατάπαυστη όρεξη για σκληρή δουλειά.
Προσωπική μου δέσμευση είναι ο Δήμος μας να παράσχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα στα σχολεία της πόλης μας ώστε να αναπτύξουν μία διαφορετική δυναμική αθλητισμού για τα παιδιά μας, και να αποτελέσουν οδηγό και υπόδειγμα για τα σχολεία άλλων περιοχών της Αθήνας.
Δεδομένη και δεσμευτική επίσης, θα πρέπει να θεωρείται η υποστήριξη μου στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας που επιτελούν τεράστιο έργο στη τοπική κοινωνία, διδάσκοντας αθλητική παιδεία στα παιδιά μας.
Όλοι μαζί λοιπόν θα δώσουμε νέα ώθηση στο Δήμο μας.
Και όλοι εμείς που έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε στη κίνηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου δεσμευόμαστε σε όλους εσάς στο ότι πολύ σύντομα, και με την ουσιαστική βοήθεια σας, η Βάρη-Βούλα –Βουλιαγμένη θα γίνει πόλη για να ΖΕΙΣ.
Με εκτίμηση
Άκης Λιμοντζόγλου

 

ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Εκδότης

Τηλ. 6948-740454
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητήριος δύναμη για την ενασχόληση μου με τα κοινά αποτελεί η ευαισθητοποίησή μου για δύο σημαντικά θέματα: η ανάδειξη αλλά και η βελτιστοποίηση του φυσικού κάλλους της περιοχή μας και η διευκόλυνση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία.
Ως προς το πρώτο μέρος η πανεπιστημιακή κατάρτιση αλλά και η ενεργή ενασχόληση με περιβαλλοντικά ζητήματα και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις, μου επιτρέπουν να ονειρεύομαι ένα ομορφότερο, υγιεινότερο και πιο προστατευμένο περιβάλλον για όλους τους κατοίκους της πόλης μας.
Ως προς την ευαισθητοποίησή μου για την βελτίωση της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία (και των εμποδιζόμενων ατόμων), έχει συμβάλει η εργασιακή μου εμπειρία, μέσω της οποία μπορώ να ενημερώνομαι για τις καινούριες πρακτικές, προγράμματα, εφαρμογές, σε όλη την Ε.Ε. ευελπιστώντας ότι μπορούν να εφαρμοστούν και την πόλη μας.
Με την Γρηγόρη υπήρχε από την πρώτη στιγμή σύμπνοια απόψεων, αλλά και η ενεργή στήριξή του για την προώθηση των προγραμμάτων σ τους τομείς αυτούς.
ΟΙ ικανότητές του αλλά και η προσωπική του ευαισθητοποίηση στα παραπάνω θέματα είναι γνωστές σε όλους μας. Αναμένουμε τη δική σας ψήφο για να ξεκινήσουμε !ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6944-650868
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί με τον Κωνσταντέλλο: Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους αρκεί η πρώτη γνωριμία για να σε πείσει ότι αξίζουν της προσοχής σου.
Ένας από αυτούς τους χαρισματικούς – τυχερούς είναι και ο Γρηγόρης.
Όπως τον αντιλαμβάνομαι, είναι άνθρωπος σοβαρός και συγχρόνως ευχάριστος, μεθοδικός και δημιουργικός, οραματιστής αλλά και προσγειωμένος αν και … πετάει συχνά.
Είναι από τις προσωπικότητες, που θα ήθελες να είναι συγγενείς σου, φίλοι σου, προϊστάμενοι ή υφιστάμενοι, γενικά συνεργάτες και ειδικά άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι, να υπολογίζεις και με τους οποίους θα ήθελες να δημιουργήσεις.
Αν τα προηγούμενα είναι μερικώς αδύνατα, τότε απλά τον επιλέγεις για δήμαρχο του τόπου σου, ενός τόπου ιερού και πολύτιμου, που αξίζει και χρειάζεται τον ικανότερο καπετάνιο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.ΜΑΡΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Γίτσα)
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6934-523491
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βούλα και πάντα ένοιωθα τυχερή και ευλογημένη γι’ αυτό. Πηγαίναμε στο σχολείο με τα πόδια και παίζαμε έξω μέχρι τη νύχτα χωρίς φόβο, ανεβαίναμε για βόλτα στο δάσος του Υμηττού και απολαμβάναμε τη θάλασσα παντού και συνεχώς στην καθημερινότητα μας ως αυτονόητα. Υπήρχε μια ποιότητα ζωής με πολύ λιγότερα, πού την εξασφάλιζε η φυσική ομορφιά και η αλληλεγγύη της γειτονιάς.
Από τότε όμως πολλά έχουν αλλάξει, αναπόφευκτα και πολλά θα αλλάξουν, άλλα προς το καλύτερο και άλλα προς το χειρότερο, όπως καθετί πού εξελίσσεται και πρέπει να εξελίσσεται. Εκείνα πού πρέπει όμως κατ’ ελάχιστο να διαφυλάξουμε – ιδιαίτερα με τις γενικότερες δυσμενείς συνθήκες πού επικρατούν στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια- είναι η σιγουριά για το επίπεδο ζωής που πρέπει να νιώθουμε σαν πολίτες στην πόλη μας, που μεταφράζεται σε ασφάλεια για τις ζωές μας και την ιδιοκτησία μας , σε σχολεία πρωτίστως ασφαλή για τα παιδιά μας, κοντά στα σπίτια μας, τις ακτές μας και κάθε φυσική ομορφιά που διαθέτει ο διευρυμένος δήμος μας, προσιτά και καθαρά, χωρίς αποκλεισμούς για μας τους ίδιους και τα παιδιά μας.
Έχοντας δει τις προσπάθειες τόσων προηγούμενων Δημάρχων αλλά και Δημοτικών Συμβούλων, είμαι σίγουρη ότι η Βάρη, η Βούλα και η Βουλιαγμένη, θα αντιμετωπίσουν και τις τωρινές προκλήσεις με συνέπεια και ειλικρινή προσπάθεια.
Όμως η συνέπεια και η ειλικρίνεια σήμερα πλέον δεν φτάνουν, χρειάζεται αμεσότητα και αποτελεσματικότητα. Χρειάζεται μια Ηγεσία και μια Δημοτική Παράταξη που θα συνδυάζει την πείρα των παλιών και το όραμα άφθαρτων νέων, που θα επιθυμούν να συνεργαστούν χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες. Που θα έχει την τόλμη αλλά και την τεχνογνωσία για να φτιάξει ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό μηχανισμό στο Δήμο. Που θα προσπαθήσει να έχει ενότητα και να κατεβαίνει προετοιμασμένη με δουλεμένες και τεκμηριωμένες θέσεις και όχι μια παράταξη αντιμαχόμενων «προσωπικοτήτων».
Πιστεύω πια πως δεν έχουμε την πολυτέλεια για τίποτα άλλο, παρά να ομονοήσουμε να γίνουμε ξανά μια μεγάλη γειτονιά, δημότες και παρατάξεις και να δουλέψουμε για τα πραγματικά προβλήματα όλων και όχι απλά για να κρατήσουμε «ισορροπίες δυνάμεων».
Σήμερα έχοντας ζήσει 40 και πλέον χρόνια στην περιοχή Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης, και γνωρίζοντας προσωπικά άλλα τόσα τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και αρκετούς από τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους , αισθάνομαι ότι θέλει και μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά , γι’ αυτό θα τον στηρίξω όχι μόνο με την υποψηφιότητά μου αλλά κυρίως με την ενεργό συμμετοχή μου, είτε εκλεγώ είτε όχι.
Σας εύχομαι καλή και συνετή ψήφο.ΜΕΛΕΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΕΛΕΝΗ
Εκπαιδευτικός-Ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών

Τηλ. 6938860038
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είναι αλήθεια ότι περνάμε δύσκολους και επισφαλείς καιρούς.
Οι γηραιότεροι αγωνιούν για όσα πάλεψαν για το μέλλον μας,και εμείς οι νεώτεροι,γιατί πρέπει να διατηρήσουμε όσα μας κληροδότησαν και να τα εμπλουτίσουμε για το μέλλον της επόμενης γενιάς.
Είναι πολλοί οι τομείς στους οποίους καλούμαστε να αγωνιστούμε για να προοδεύσουμε”Υγεία,περιβάλλον,πολιτισμός, παιδεία,έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής μας.”
Η παράταξη”Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη πόλη για να ΖΕΙΣ’’στην οποία εντάχθηκα και επιδιώκω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με τη δική σας υποστήριξη,εκφράζει όλα όσα θα ορματιζόταν ένας νέος της γενιάς μου για τον ιδιαίτερο τόπο του και την ανάπτυξη του.
Υπόσχομαι,προσφέροντας όλες τις δυνάμεις μου να δικαιώσω και να ανταποδώσω την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

 

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Τοπογράφος Μηχανικός

Τηλ. 6977-919833
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ
Θέτω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, δεδομένου ότι στη περίοδο που διανύουμε τίθεται θέμα επιτακτικής ανάγκης οι νέοι να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα.
Πλέον με ολοκληρωμένη πολιτική συνείδηση, γνώση των καθημερινών αναγκών και προβλημάτων, αναγνωρίζω τη δυνατότητα που έχει ο Δήμος να αναπτυχθεί και να γίνει μηχανισμός ανάπτυξης. Στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου δεν αναγνωρίζω μόνο τη καταξιωμένη επαγγελματική του σταδιοδρομία, την εμπειρία του στη διαχείριση του Δήμου, το ήθος του και τις ηγετικές ικανότητες που έχει αποδείξει πως έχει, αλλά κυρίως για αυτό που πρεσβεύει και εκπέμπει ''έναν νέο τρόπο πολιτικής συνείδησης και δομής'' που τη χαρακτηρίζει η ποιότητα, οι αξίες, η θέληση για καινοτομίες ,κάτι που η νέα γενιά το έχει ανάγκη, το αντιπροσωπεύει και προσωποποιείται γι αυτήν στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

 

ΜΠΑΝΤΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διπλωματούχος Μηχανικός ΕΜΠ

Τηλ. 6976-563042
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοι Συνδημοτες
Συμμετεχω στον συνδυασμο – ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ – με υποψηφιο Δημαρχο τον Γρηγορη Κωνσταντελλο.
Με ένα αρκετα ενδιαφερον παρελθον μου στα κοινα αυτου του τοπου ( τρεις τετραετιες Δημοτικος Συμβουλος στο Δημο της Βαρης – υπ.Νομαρχιακος Συμβουλος Ανατολικης Αττικης – Μελος τοπικων αναπτυξιακων συλλογων – Συλλογος Επαγγελματιων Βαρης-Συλλογος Μηχανικων Βαρης,Βουλας,Βουλιαγμενης),πιστευω ότι μπορω να προσφερω την επαγγελματικη μου γνωση αλλα και την εμπειρια μου στην αναπτυξη του νεου διευρυμενου Δημου μας.
Δεν γυριζουμε στο παρελθον….Κοιταμε το μελλον…Σχεδιαζουμε για το μελλον…Για το μελλον το δικο μας …και των παιδιων μας…..
Εχουμε το πλεονεκτημα να ζουμε –ισως- στον πιο ομορφο ( από φυσικης αποψης αλλα και από αρχαιολογικης αξιας ) Δημο της Ελλαδας….
Εχουμε το πιο μεγαλο παραλιακο μετωπο στην Αττικη… Από την Γλυφαδα εως την Βαρκιζα…
Εχουμε το πιο πλουσιο πρασινο…
Εχουμε τον πιο πλουσιο Δημο στην Ελλαδα…
Πλουσιο παρελθον…αλλα και πιο πλουσιο ΜΕΛΛΟΝ…

 

ΜΠΟΖΙΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (Κική)
Ιδιωτική Υπάλληλος

Τηλ. 6978-870680
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ό λόγος για τον οποίο αποφάσισα να κατέβω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές, είναι γιατί όπως έχω άλλωστε αποδείξει και στο παρελθόν μου αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος να προσφέρει στον συνάνθρωπό του με όποιο τρόπο μπορεί. Η κοινωνική μέριμνα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός μου πάντα.

 

ΜΠΡΑΪΜΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6937-074091
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα κοινά δεν με αφήνουν αδιάφορη και έτσι αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό που ηγείται ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ΒΟΥΛΑ-ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ πόλη για να ΖΕΙΣ.
Πιστεύοντας στην συλλογική προσπάθεια και με την συνεργασία πολλών άλλων συναδέλφων υποψηφίων του συνδυασμού μας θα πετύχουμε εάν φυσικά μας τιμήσουν με την ψήφο τους, οι πολίτες του Δήμου μας.
Υπάρχουν πολλοί κάτοικοι και σύλλογοι που έχουν καταθέσει προτάσεις για πολλά θέματα της πόλης μας τις οποίες πρέπει να ιεραρχήσουμε και να ενσωματώσουμε στο πρόγραμμά μας με στόχο την υλοποίησή τους αξιοποιώντας εκτός από τους πόρους του Δήμου και όλων των προγραμμάτων που υπάρχουν. Με την συμμετοχή όλων των πολιτών στην διαμόρφωση ενός προγράμματος πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας ακόμη πιο όμορφη αλλά και πιο ασφαλή για τους πολίτες της.
Σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανένας καλοπροαίρετος συμπολίτης μας ανεξάρτητα από την τοποθέτησή του.

 

ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μίμα)
Συνταξιούχος λογίστρια

Τηλ. 6936-964851
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ
Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Δήμος μας προέκυψε από τη συνένωση των τριών Δήμων της ευρύτερης περιοχής (ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ). Θεωρείται ότι είναι από τους ομορφότερους σε φυσική ομορφιά Δήμους της Ελλάδας και καταλαμβάνει αρκετά μεγάλη έκταση, με μεγάλο παραλιακό μέτωπο.
Η ενοποίηση των τριών σε ένα Δήμο δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε σχέση με τη λειτουργία του και τις παροχές υπηρεσιών προς τους δημότες, θέματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν λυθεί.
Η ανάπτυξη των υποδομών σε όλες τις κατηγορίες, η οργάνωση του Δήμου σε σύγχρονη βάση για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εποχής και οι σύγχρονες τεχνολογίες πρέπει να μπουν στην καθημερινή λειτουργία του.
Μόνο έτσι θα λυθούν οι δυσλειτουργίες των υπηρεσιών και οι δημότες θα λαμβάνουν τις παροχές άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία για να αισθάνονται ότι πραγματικά ο Δήμος τους στηρίζει και τους παρέχει αυτά που έχει ως αποστολή η τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ είναι ο Υποψήφιος και Αυριανός Δήμαρχος που όλα τα παραπάνω και πολύ περισσότερα τα έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του και έχει την θέληση, τη δύναμη και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίησή τους.
Οι συνεργάτες του, παλαιοί και νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, με τις γνώσεις, τις θέσεις και τις απόψεις τους θα βοηθήσουν για να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων της πόλης μας.
Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Βούλας στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με τον συνδυασμό του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ για να στηρίξω στην πράξη τις επιλογές του.
Με εκτίμησηΝΙΚΙΑ ΕΛΕΝΗ
Οικονομολόγος

Τηλ. 6930157039
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει απο τη θέληση μου αλλα και την επιτακτική ανάγκη που έχει ο Δήμος μας για την άμεση αντιμετώπιση και επιλύση των προβλημάτων και ιδιαίτερα του Δήμου Βάρης, όπου είναι και η περιοχή που μένω. Αποφάσισα να στηρίξω τον συσνδιασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου γιατί δίνει ''φωνή'' και ''βήμα'' σε νέους ανθρώπους σαν και εμένα, να αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν ενεργοί πολίτες, να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον και να κτίσουν ένα καινούργιο όραμα για την πόλη μας.ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας

Τηλ. 6974-711947
email:

Στην ευγενική πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να με συμπεριλάβει σαν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, στο ψηφοδέλτιό του, εκτιμώντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα, με τις υπάρχουσες υποψηφιότητες απάντησα χωρίς κανένα δισταγμό θετικά.
Οι προτάσεις για θέματα που απασχολούν το δήμο και τους δημότες και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του συνδυασμού με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Είναι ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις επικρατούσες σημερινές συνθήκες χωρίς υπερβολές και ψεύτικες υποσχέσεις, που μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ενδεικτικά, αναφέρω ότι έχει θέσεις για την προστασία και διατήρηση του φυσικού κάλλους της περιοχής, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών την κοινωνική πολιτική, τον Αθλητισμό, την Παιδεία, τον Πολιτισμό.
Τέλος, αξίζει να αναφερθώ στις αδιαμφισβήτητες διοικητικές ικανότητες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και τον τρόπο που λειτούργησε σαν Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Για πρώτη φορά στα 33 χρόνια που ασχολούμαι στα Δημοτικά δρώμενα, συνδυασμός της αντιπολίτευσης λειτούργησε υποδειγματικά, με συλλογικότητα, κατανομή αρμοδιοτήτων, ξεκάθαρες θέσεις, προτάσεις, σε αντίθεση με το συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής που συμμετείχα που παρουσίαζε μόνιμα εικόνα αποσύνθεσης, απροθυμίας να αντιδράσει σε προσωπικά συμφέροντα, αδυναμίας να δημιουργήσει και να διοικήσει με αποκλειστική σχεδόν ευθύνη του Δημάρχου και του πολύ στενού κύκλου του.
Αποτελεί μνημείο κακοδιοίκησης το «κατόρθωμα» του Δημάρχου να αναλάβει το τιμόνι του συνδυασμού με «πλήρωμα» 20 Δημοτικούς Συμβούλους και να μείνει στο τέλος με τους 5 Αντιδημάρχους που διόρισε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ρίχνοντας ταυτόχρονα το πλοίο στα βράχια.
Έργα κατεξοχήν βιτρίνας και εγκαίνια έργων που ξεκίνησαν άλλες δημοτικές αρχές και απλά ολοκληρώθηκαν το 2014.
Ας συστρατευτούμε όλοι, χαράσσοντας μια νέα πορεία, να περισώσουμε ότι σώζεται ακόμη και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής αντάξια των προσδοκιών όλων μας.

 

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

Τηλ. 6944-443928
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες της πόλης μας και ως οδηγό τις επιθυμίες των κατοίκων της, δηλαδή όλων εμάς, ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μία νέα εποχή στην ιστορία του Δήμου, χαράζοντας μία πορεία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την διάθεση για αγώνα.
Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τις αξίες της πόλης μας, δείχνοντας επιμονή και πίστη στις επιλογές μας. Μαζί μπορούμε να οραματιστούμε και μέσα από τα έργα μας να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο μας συνδέουν κοινοί στόχοι, οράματα και φιλοδοξίες. Η ανάγκη μας για ουσιαστικές αλλαγές, το ενδιαφέρον μας για την άμεση εξέλιξη και την αποτελεσματική ανάπτυξη αυτού του τόπου, καθώς επίσης και η εμμονή μας για την υλοποίηση όλων αυτών, είναι καταλυτικά.
Ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης αποτελεί την ωραιότερη ίσως περιοχή στην Ελλάδα. Γι’ αυτό αξίζει να προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ ώστε να αναδείξουμε αυτή την ομορφιά εντός και εκτός συνόρων.
Είμαι διατεθειμένος να προσφέρω ότι είναι δυνατό για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ώστε να υποστηρίξω τις επιθυμίες όλων μας για μία αξιοπρεπή διαβίωση.

 

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Καρδιολόγος

Τηλ. 6944-644947
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ»
Ο δεσμός μου με τη ΒΟΥΛΑ ξεκινά από το 1986 όταν γνώρισα την σύζυγό μου, ήδη κάτοικο της περιοχής. Κατοικώ εδώ μετά τον γάμο μας το 1992.
Εδώ γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου αι είναι φυσικό η ΒΟΥΛΑ να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
Λόγω του επαγγέλματός μου ως Ιατρός Καρδιολόγος από τη η αρχή της σταδιοδρομίας μου συμμετείχα στην προσφορά βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Παράλληλα με την ενασχόλησή μου με τον Κοινωνικό Εθελοντισμό δραστηριοποιήθηκα στην περιοχή του ενιαίου πλέον Δήμου ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με τον αθλητισμό, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου στην οργάνωση Αθλητικών Υποδομών για τα παιδιά του τόπου μας. Μέσα από την περιπέτεια που η χώρα μας περνά πιστεύω ότι η πρώτη μας φροντίδα πρέπει να είναι η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών μας.
Ωστόσο δεν θα αποφάσιζα να συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές αν υποψήφιος δήμαρχος δεν ήταν ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΤΝΕΛΛΟΣ. Θεωρώ τον ΓΡΗΓΟΡΗ ως τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να οδηγήσει το Δήμος μας την ερχόμενη πενταετία. Χρειάζονται καινούργιες ιδέες και οράματα, χρειάζονται πράξεις και έργα που πρέπει να υλοποιηθούν. Και πάνω από όλα χρειάζεται επικεφαλής της προσπάθειας να είναι ένας άνθρωπος που να συνδυάζει δεξιότητες, δυναμισμό και πάνω από όλα ήθος.
Πιστεύω ότι η εκλογή του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ στην θέση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα ζωής των οικογενειών μας στην πανέμορφη πόλη μας.
Από τη δική μου σκοπιά υπόσχομαι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας, δραστηριοποιούμενος ακόμα περισσότερο στον τομέα του Κοινωνικού Εθελοντισμού που για μένα είναι τρόπος ζωής.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6945-585756
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακούω συχνά την άποψη πως η Βουλιαγμένη είναι πολύ όμορφη περιοχή και ενώ συμφωνώ με αυτό πιστεύω πως αυτό είναι εν μέρη προβληματική προσέγγιση.
Η αλήθεια είναι πως πράγματι η Βουλιαγμένη έχει σε υπέρμετρο βαθμό ομορφιά αλλά η ομορφιά της είναι κυρίως φυσική. Έχω οικογένεια και πιστεύω και εγω πως ζω σε μιά πανέμορφη γειτονιά και αυτό φαίνεται και στους φόρους που πληρώνω σε σχέση με κατοίκους άλλων περιοχών.
Δεν νοείται λοιπόν να ζω στην πιό όμορφη περιοχή ίσως όλης της Ευρώπης, να πληρώνω τους πιό υψηλούς φόρους, σε έναν τόπο που είναι ευλογημένος με εφτά μήνες καλοκαιρία και να μην έχω επιλογές για να πάω με την οικογένειά μου σε κάποια παραλία.
Στην πανέμορφη Βουλιαγμένη λοιπόν υπάρχει μιά επιλογή που αν ακολουθήσει κάποια οικογένεια θα πρέπει να ξοδεύει μια μικρή περιουσία κάθε καλοκαίρι ενώ ήδη όπως είπαμε πληρώνει μεγάλους φόρους.
Οι υπόλοιπες επιλογές από παραλίες δυστυχώς είναι ίσως οι χειρότερες του λεκανοπεδίου. Επομένως θεωρώ πως δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε στις φυσικές ομορφιές που βρήκαμε στον τόπο μας και να παινευόμαστε, αλλά να κοιτάμε τις δυνατότητες που είμαστε τόσο τυχεροί να έχουμε και να πασχίζουμε για να τις αξιοποιήσουμε.
Γνωρίζω τον Γρηγόρη πολλά χρόνια και ξέρω πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα ωθήσει αυτόν τον τόπο στο μεγαλείο για το οποίο είναι προορισμένος.
Είναι έξυπνος, αποφασιστικός, μεθοδικός γνωρίζοντας τα γρανάζια των εκάστοτε Ελληνικών διαδικασιών και άνθρωπος με ήθος που έχει καταφέρει να πλαισιωθεί από μια ικανή ομάδα με ποικιλομορφία από νέα μυαλά την οποία χειρίζεται με την ηγετική ικανότητα που τον διακρίνει. .

 

ΠΕΡΡΑΚΗ - ΑΜΠΕΛΙΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Βικυ)
Φιλόλογος

Τηλ. 6944-542553
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έχοντας την τύχη τα τελευταία είκοσι χρόνια να ζω και να μεγαλώνω το παιδί μου στην τόσο προικισμένη απο τη φύση περιοχή μας, πάντα σκεφτόμουν πόσα θα μπορούσαν και θα έπρεπε να έχουν γίνει απο την τοπική ηγεσία ειδικά για τους μαθητές, με τους οποίους εργάζομαι.
Επειδή όμως η κριτική απο μόνη τις έιναι έυκολη, αλλά δεν δίνει λύσεις, συμμετέχω ενεργά με το συνδιασμό του Γρηγόρη και αυτό γιατί γνωρίζοντας τον ως άνθρωπο, τον θεωρώ τον πλέον ικανό για την δημαρχία.
Πιστέυω στο όραμα του για την πόλη μας, αλλά και στην δύναμη του να το υλοποιήσει, παρα τα προβλήματα.
Άλλωστε όσο μεγαλύτερα έιναι τα προβλήματα της εποχής μας τόσο μεγαλύτερη έιναι και η ευθύνη της γενιάς μας.

 

ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πολιτικός Μηχανικός

Τηλ. 6947-005158
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το να αγωνίζομαι για τα κοινά, ήταν κάτι που μου άρεσε από την εφηβική μου ηλικία. Προσπαθώντας πάντα να βοηθήσω, αυτό πολλές φορές ήταν απέναντι στο δικό μου συμφέρον, όμως ποτέ δεν ήταν ανασταλτικός παράγων.
Έτσι και τώρα αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω στο πλευρό του κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, γιατί έχει αποδείξει ότι είναι πραγματικά ένας άνθρωπος με όραμα για την πόλη μας. Έχοντας λοιπόν σκοπό να διορθώσουμε όλα τα ‘’κακώς κείμενα’’ που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο δήμο μας, πρέπει να συμμετέχουμε και να συνεργαστούμε όλοι προς το κοινό συμφέρον, για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του κάθε δημότη.
Ελπίζω να έχω την ευκαιρία με την υποστήριξη των πολιτών, να γίνω μέλος σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια, για την ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινωνικά, περιβαντολογικά, πολιτιστικά του καθένα μας, ώστε να οικοδομήσουμε μαζί σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ μας. Όλοι μαζί με κοινό στόχο την δημιουργία μιας όμορφης και λειτουργικής πόλης θα καθορίσουμε τους άξονες της μελλοντικής μας πορείας.
Με εκτίμηση

 

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μάγειρας

Τηλ. 6908-659564
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ήμουν μικρός σε ηλικία όταν έμαθα πόσο σημαντικό είναι να είσαι δίπλα στους ανθρώπους γύρω σου. Να συμμετέχεις και να συνεισφέρεις στην κοινωνία την οποία ζεις. Να είσαι ενεργός. Αυτά πέρασαν σε εμένα σαν αξίες. Αξίες που μου δίδαξαν οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν. Η οικογένειά μου. Αξίες που με συνόδευαν μέχρι τώρα στη ζωή μου και με οδήγησαν πολλές φορές σε διάφορες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Διαμαρτυρίας για ένα καλύτερο αύριο. Καθώς περνούσαν τα χρόνια όμως είδα ότι δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να συμμετέχεις ενεργά αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά.
Αμέσως μόλις ήρθα για να μείνω μόνιμα στη Βούλα συνειδητοποίησα πόσο όμορφη πόλη είναι. Σε όποιο δρόμο και να στρίψεις υπάρχει και ένα πάρκο γεμάτο πράσινο. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι δεν ευδοκιμεί μόνο το πράσινο σε αυτά τα πάρκα αλλά και κίνδυνοι που υπάρχουν εκεί γιατί εμείς το επιτρέπουμε κάνοντας τα «στραβά μάτια». Κατάλαβα ότι η Βούλα δεν είναι τόσο όμορφη όσο θα μπορούσε να είναι. Ότι δεν είχε ποτέ την προσοχή που της αξίζει και αυτό γιατί οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκε για μια καλύτερη προοπτική δεν ανταπεξήλθαν των προσδοκιών της. Αντίθετα την παραμέλησαν συστηματικά εμποδίζοντας την ανάπτυξή της. Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Πιστεύω πως ο συνδυασμός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις» του οποίου είμαι και μέλος είναι ικανός αλλά και διατεθειμένος να αλλάξει τα δεδομένα για την πόλη μας. Η εμπειρία και η γνώση που έχουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη του συνδυασμού μαζί με τη διάθεση και δίψα των νέων μελών – συμπεριλαμβανομένου και εμένα- θα καταφέρει να φτάσει την πόλη μας εκεί που της αξίζει. Θα καταφέρει να την κάνει μια καλύτερη πόλη για να ζεις.

 

ΡΑΠΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6973-018130
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμαθα στην ζωή μου να μάχομαι για το καλύτερο και να μην μετρώ το κόστος και την βόλεψη.
Γι’αυτό στο κάλεσμα του αδελφού μου ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ανταποκρίθηκα με μεγάλη θέρμη, αναγνωρίζοντας ότι για να προχωρήσει η εξέλιξη της μεγάλης πια πόλης μας χρειάζεται ΙΚΑΝΟ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ «πιλότο».
Στο πρόσωπο του ΓΡΗΓΟΡΗ αναγνωρίζω τον άνθρωπο που διαθέτει αυτά τα προσόντα. Για τον λόγο αυτό συμμετέχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιό του θέτοντας στην διάθεσή του και στους φίλους μου δημότες την πολυετή, δοκιμασμένη και γεμάτη επιτυχίες εμπειρία μου στα κοινά (ΠΡΟΕΔΡΟΣ τοπικής ΒΟΥΛΑΣ, Δ.Σ. ΝΟΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ)
Ελπίζω ότι όπως δυναμικά και ολόθερμα με στηρίξατε στο παρελθόν, γνωρίζοντας την ανιδιοτέλειά μου, θα μου συμπαρασταθείτε σ’ αυτόν τον νέο αγώνα για την προστασία και την ανάπτυξη της αγαπημένης μας πόλης, που με υπερηφάνεια θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

 

ΣΕΜΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Φοιτητής

Τηλ. 6941-570178
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ», καταθέτει ο Γεώργιος Σεμελίδης με την παρακάτω επιστολή. Σε περίπτωση που εκλεγεί, ο Γεώργιος Σεμελίδης, ετών 21 και φοιτητής, θα είναι ο νεότερος Δημοτικός Σύμβουλος όχι μόνο στο Δήμο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ αλλά πιθανότατα και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Αγαπητοί συνδημότες,
Το όνομα μου είναι Γεώργιος Σεμελίδης και συμμετέχω για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές. Πήρα την απόφαση να το κάνω ύστερα από έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία της περιοχής.
Κοιτώντας τα τελευταία χρόνια γύρω μου, δεν άργησα να καταλάβω πως τα πράγματα στην όμορφη πόλη μας πηγαίνουν απ το κακό στο χειρότερο. Η αναποτελεσματική διοίκηση της σημερινής Δημοτικής Αρχής καθώς και το μεγάλο κενό εξουσίας που δημιουργήθηκε μετά από την παραίτηση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ήταν μονάχα μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν το τόπο μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.
Σε μια εποχή που διέπεται από οικονομική αστάθεια και δημοσιονομική αβεβαιότητα, πιστεύω βαθιά μέσα μου πως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της πόλης μας είναι μέσα από την ενότητα και τη συνεργασία. Δυο αξίες που εκφράζουν τόσο εμένα όσο και τον συνδυασμό στον οποίο μετέχω, «ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ».
Έχοντας πλέον κουραστεί να βασίζομαι σε κούφια λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο, αισθάνομαι υποχρεωμένος να αναλάβω δράση και να επιζητήσω την ψήφο σας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Το μήνυμα που στέλνω απευθύνεται φυσικά σε όλους τους Δημότες του Δήμου ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, μα κυρίως στους νέους και σε αυτούς που οραματίζονται μια πόλη που θα διέπεται από αξίες όπως καινοτομία και δημιουργικότητα. Μια πόλη σύγχρονη και ανθρωποκεντρική όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει πάντα ο Δημότης.
Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και ας δουλέψουμε για:
• Την προστασία του περιβάλλοντος και της οικιστικής φυσιογνωμίας της περιοχής
• Την ενίσχυση της παιδείας και του αθλητισμού
• Την ασφάλεια και τη καθαριότητα
• Τον εκσυγχρονισμό του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών
• Την ενίσχυση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας
• Την αναζήτηση πόρων μέσα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και δωρεές.
• Την τουριστική προβολή και ανάδειξη της περιοχής
Μέσα στο πνεύμα της αλληλοϋποστήριξης και συνεργασίας, ζητώ από όλους εσάς τους συνδημότες μου την ψήφο σας έτσι ώστε να μου επιτρέψετε να δουλέψω για αυτό το μεγάλο όραμα. Ένα όραμα το οποίο και μπορεί να πραγματοποιηθεί μονάχα μέσα από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον συνδυασμό «ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ»

 

ΣΚΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εκπαιδευτής ναυταθλητισμού

Τηλ. 6977292355
email:

Ο Παναγιώτης Σκουζής ενδιαφέρεται για τα κοινά πολλά χρόνια. Σαν εκπαιδευτής ναυταθλητισμού, ενδιαφέρεται για την ποιότητα ζωής στην πόλη που ζει. Για την καθαριότητα, το πράσινο, τις παραλίες, την ύπαρξη πάρκων και παιδικών χαρών και την ομορφιά της πόλης μας.
Επί 15 χρόνια, εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα από τη Δημαρχία τη πόλης, η παράταξή του, με την οποία εκλεγόταν επί 15 χρόνια, έμεινε χωρίς τον αρχηγό της, ο οποίος ήταν ο συνδετικός της κρίκος. Κρίνω, ότι σήμερα δεν υπάρχει μια ηγετική φυσιογνωμία στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ικανή να οδηγήσει την πόλη προς το μέλλον.
Γι αυτό το λόγο, αποφάσισα, στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές το Μάϊο του 2014, να κατέβω με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις», επειδή πιστεύω ότι ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σαν άνθρωπος έχει τα ηγετικά προσόντα, για να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, είναι άνθρωπος με αρχές, και πιστεύω στην ειλικρινή του διάθεση να προσφέρει στον τόπο, που μεγάλωσα και προσέφερα και προσφέρω, όλα αυτά τα χρόνια.

 

ΣΟΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εφοριακός

Τηλ. 6944-388003
email:

Θεωρώ πολύ τιμητική προς εμένα την απόφαση του κ. Κωνσταντέλλου να με επιλέξει στο συνδυασμό του και τον ευχαριστώ πολύ.
Έχοντας την προσωπική μου εμπειρία στην δημόσια-οικονομική διοίκηση σαν δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισα να συνεργασθώ και να υποστηρίξω ένα νέο, έμπειρο, εχέγγυο και ηθικότατο πρόσωπο, που θα ακολουθήσει μια υπεύθυνη πολιτική πορεία, δομημένη και βασισμένη σε ρεαλιστικές βάσεις.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους στα κοινά έχουν δείξει τις ικανότητές τους.
Η αισθητική και η σωστή λειτουργία ενός δήμου είναι οι κυριότεροι παράγοντες για να αισθανθεί ο πολίτης ότι το κράτος σέβεται αυτόν , αλλά και την οικονομική του συμβολή μέσα από τα δημοτικά τέλη που καταβάλλει μηνιαίως.
Η απίστευτη, αλλά και αναξιοποίητη ομορφιά της πόλης μας, και οι δυνατότητες που έχει να εξελιχθεί σε πρότυπο πόλης, είναι που με ώθησαν στο να θέσω υποψηφιότητα με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο .
Θα ήθελα να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μου για να συνεισφέρω και να ζήσω σε μια πόλη με σωστή υποδομή, δηλαδή, σωστούς και ασφαλείς δρόμους, πεζοδρόμηση, φωτισμό, ασφάλεια , χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας, πράσινο, καθαριότητα και σεβασμό προς τον πολίτη.

 

ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Τηλ. 6940-577501
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είμαι υποψήφια για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.
Στηρίζω τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ως υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο μας. Γιατί είναι σύγχρονος, δημιουργικός, έμπειρος στα θέματα της Αυτοδιοίκησης, ηθικός και αξιοπρεπής.
Έχοντας μαθητεύσει στα σχολεία της Βουλιαγμένης και συμμετέχοντας ως αθλήτρια του Μπάσκετ και Βόλευ γνωρίζω τα θέματα που αντιμετωπίζει η νεολαία μας και επιθυμώ να προσφέρω βοήθεια.
Επιθυμώ να συμμετέχω ενεργά στα κοινά μαζί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για να βοηθήσω στην αναβάθμιση του Δήμου μας και την επίλυση των σημερινών κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας
Δώστε μου την ευκαιρία να βοηθήσω στο κοινωνικό έργο του Δήμου μας με την ψήφο σας.

 

ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Δημόσιες Σχέσεις

Τηλ. 6938-425140
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γιατί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο
Ο Καλλικρατικός Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης είναι πλέον γεγονός εδώ και 4 περίπου χρόνια. Μια πολύ όμορφη πόλη της νοτιοανατολικής Αττικής, που συνδυάζει τα ωραιότερα στοιχεία της φύσης, χτισμένη κοντά στη θάλασσα και ταυτόχρονα στους πρόποδες του Υμηττού. Διαθέτει μια ιδανική πληθυσμιακή πυκνότητα της οποίας η σύνθεση είναι από τις καλύτερες της Αττικής. Δεκάδες επώνυμοι άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητισμού κατοικούν στην πόλη μας.
Μπροστά σε αυτή τη ζηλευτή πραγματικότητα, που πολλές άλλες πόλεις θα επιθυμούσαν, αξίζει μια δημοτική Αρχή με τα εξής αξιόλογα χαρακτηριστικά:
Γνώση σε βάθος των προβλημάτων της.
1. Ικανότητα χειρισμού των θεμάτων και προβλημάτων των τριών πολεοδομικών ενοτήτων με υπεύθυνες θέσεις μέσα από γνώση και εμπειρία που διαθέτει από τη 16ετή ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση.
2. Γνώση της υψηλής τεχνολογίας μέσα από την κοινωνία της πληροφορίας με σκοπό την ψηφιακή διαχείριση της πόλης κάτι απολύτως απαραίτητο στη σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση.
3. Τα στοιχεία αυτά τα κατέχει στο μέγιστο βαθμό μόνο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο συνδυασμό του οποίου είμαι υποψήφια για την πολεοδομική ενότητα της Βούλας μετά την τιμητική στο πρόσωπό μου προτίμηση που έδειξε.

 

ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος ΔΕΗ

Τηλ. 6937-068185
email:

Εκλέχθηκα με την παράταξη του Γρηγόρη Κασιδόκωστα στο Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Βάρης και τώρα μετά την απόσυρσή του είμαι στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου γιατί η πόλη μας έχει ανάγκη από ισχυρή ηγεσία, από άνθρωποι που γνωρίζει τα προβλήματα, που έχει διοικητική εμπειρία, ικανότητα, τιμιότητα, ήθος και κυρίως είναι απλός και προσιτός. Θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις γατί είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τη διοίκηση της Πόλης μας.ΣΦΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
Iδ. Υπάλληλος

Τηλ. 6948-443266
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ,ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
οι αναμνήσεις μου ...
Γεννήθηκα και ζω στη Βούλα, μεγάλωσα στην πλατεία της. Βρίσκομαι εδώ ακόμα και βιώνω την καθημερινότητα της με εικόνες, χρώματα, ήχους που αλλάζουν καθημερινά, μα στην καρδιά μου είναι ίδια και αγαπημένα.
Είναι σαν να μην έχουν περάσει τουλάχιστον 35 χρόνια από τότε που μπορώ να θυμάμαι. Τότε, που μικρό κοριτσάκι έπαιζα σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο, που ερχόταν να περάσουν κάποιους καλοκαιρινούς μήνες, μια πλατεία γεμάτη ζωή.
Θυμάμαι την καφετέρια που είχαν οι δικοί μου, δούλευαν πολύ, στα δικά μου μάτια όμως ήταν μια γιορτή! Άνθρωποι που γνωρίζονταν μεταξύ τους, φιλίες, μεγάλες παρέες στα τραπέζια που είχαν κάνει στέκι αυτό το κομμάτι της γραφικής πλατείας.
Έφηβοι εκείνης της εποχής που ξεκινούσαν τη ζωή τους με όνειρα και έρωτες που άρχιζαν τότε και διαρκούν μέχρι σήμερα. Οι ηθοποιοί το παλιού κινηματογράφου που έρχονταν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα γλυκό. Θυμάμαι του έβλεπα μπροστά μου και έτρεχα για το πολυπόθητο αυτόγραφο που θα με έκανε να <<κοκορεύομαι>> στους φίλους μου. Μαγαζιά η πλατεία μας δεν είχε πολλά. Ήταν όμως αρκετά για να ικανοποιήσουν τις καθημερινές μας ανάγκες. Υπήρχαν μπακάλικα, κρεοπωλεία, το ζαχαροπλαστείο μας, φούρνοι, καφενεία, ταβέρνες, ψιλικατζίδικα. Στο κέντρο της πλατείας ήταν η αφετηρία με τα λεωφορεία. Η τράπεζα και το ταχυδρομείο ήταν αυτοκίνητα που έρχονταν κάθε πρωί για κάποιες ώρες. Είχαμε μια μεγάλη κατασκήνωση κάθε καλοκαίρι στο κεντρικό πάρκο. Γνωρίζαμε παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Έρχονταν να απολαύσουν τη θάλασσα, τον καθαρό αέρα και την ήρεμη παραθεριστική ζωή της πόλης μας. Το σχολείο ήταν τριθέσιο δημοτικό, δεν υπήρχε γυμνάσιο και έπρεπε τα παιδιά να πηγαίνουν στη Γλυφάδα . Η εικόνα του σχολείου έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου με μαθητές από δύο ή τρεις τάξεις σε μια αίθουσα και τη δασκάλα να προσπαθεί να διδάξει διαφορετικά μαθήματα σε κάθε παιδί. Το προαύλιο ήταν μεγάλο με χαλίκι και ελιές τριγύρω.
Τα σπίτια της Βούλας κτίζονταν κυρίως γύρω από την πλατεία και προς την παραλία, ελάχιστα σπίτια ήταν πιο ψηλά. Το Πανόραμα ήταν τόπος κυνηγιού. Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι στο κέντρο της πλατείας. Σήμερα, αυτό το σπίτι είναι ταβέρνα. Εγώ όμως ξέρω κάθε γωνιά του και το βλέπω μόνο σαν ένα χώρο που είχε κρύψει τις σκανταλιές μου. Θυμάμαι την μεγάλη αυλή μπροστά με μια πέτρινη μάντρα και ένα μεγάλο ευκάλυπτο. Στο πίσω μέρος είχε τρεις ευκάλυπτους, εκεί συνήθως παίζαμε με τα παιδιά της γειτονιάς.
Αγαπημένη μου διασκέδαση ήταν τα θερινά σινεμά. Εκεί περνούσα αρκετές ώρες τα βράδια. Όχι ότι καταλάβαινα όλες τις ταινίες, αλλά με μάγευαν οι εικόνες της οθόνης. Όταν τελείωνε το σινεμά, γέμιζε η πλατεία από κόσμο.
Σήμερα, η εικόνα της πλατείας είναι διαφορετική. Περισσότερα μαγαζιά, τράπεζες, ταχυδρομείο, σχολεία και νέος κόσμος
Κόσμος, που ήρθε να ζήσει στην πόλη μας και να ξεφύγει από τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας και του Πειραιά. Ένας κόσμος που πρέπει να νιώσει ότι η πόλη έχει ένα τοπικό χαρακτήρα και μια ομορφιά που πρέπει κανείς να την ζει και να την γεύεται καθημερινά. Να καταλάβει ότι δεν πρέπει να την κάνει να ζει στα πρότυπα της πόλης που άφησε.

 

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συνταξιούχος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6946-129100
email: 

Εύλογο το ερώτημα για όποιον αγνοεί τη διαδρομή μου και την στάση ζωής μου. Θεωρώ πως ως πολιτικό όν έχω υποχρέωση να ενδιαφέρομαι για την πορεία και το μέλλον της πατρίδας μου και τον παιδιών μου.
Γιατί θέλω να ενισχύσω ακόμη περισσότερο το πράσινο της πόλης μας.
Γιατί θέλω να φυτέψω τουλάχιστον άλλα 10.000 δέντρα, παράλληλα με τα 9.500 που έχω φυτέψει.
Γιατί θέλω να προστατέψω το περιαστικό μας δάσος των χιλιάδων στρεμμάτων, όπως ακριβώς έκανα και σήμερα.
Γιατί πρέπει να φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού το άλσος των 124 στρεμμάτων Πανοράματος, πνεύμονα ζωής για τους κατοίκους της Βούλας μας και ως εθελοντές το κάνουμε.
Γιατί πρέπει επίσης να διαφυλάξουμε και τον λόφο Πευκωτό στα πηγαδάκια Βούλας, όπως το κάνουμε τα τελευταία 15 χρόνια.
Γιατί πρέπει ως εθελοντής να βρίσκομαι στο πλευρό σας όταν και όποτε με χρειασθείτε π.χ. σε φωτιά-πλημμύρα-σεισμό.
Τέλος γιατί το οφείλω σε όλους εσάς που με τιμάτε με την ψήφο σας και τη φιλία σας τα δώδεκα τελευταία χρόνια.
Γιατί ως επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Βούλας θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη, στην πανστριατιά που ευελπιστούμε να γίνει, για την βελτίωση των παρεχόμενων από τον Δήμο υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας και εν γένει και κύρια για την προστασία και προαγωγή του πρασίνου.
Γιατί το περιβάλλον είναι το Α και το Ω στη ζωή μας.
Γιατί το οφείλουμε και πρέπει να παραδώσουμε έναν καλύτερο κόσμο, με ότι αυτό σημαίνει, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και στις επερχόμενες γενεές.
Γιατί του πρέπει και τους αξίζει. Ο Χριστός μαζί μας.

 

ΤΣΟΛΟΜΥΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Ταχυδρομικός Διανομέας

Τηλ. 6977-381033
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητοί συνδημότες,
Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές η ψήφος σας αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική.
Ο δήμος των 3Β πρέπει να ισχυροποιηθεί και να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς. Η ενασχόλησή μου ως ταχυδρόμος, αλλά και η αγάπη μου στην τοπική κοινωνία, η καθημερινή μου επαφή με τον καθένα απο εσάς, με έχει καταστήσει κοινωνό των προβλημάτων της καθημερινότητάς σας.
Θέλω λοιπόν να προσφέρω ενεργά και να προτείνω λύσεις στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου.
Είναι ο άνθρωπος που θεωρώ ότι μπορεί να δώσει τις λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας (δρόμοι, πεζοδρόμια, φωτισμός, καθαριότητα κ.α.) Στις εκλογές του Μαίου 2014 θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως σύμβουλο στην παράταξη "Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις".

 

ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βίβιαν)
Νομική σύμβουλος –Τραπεζικό στέλεχος

Τηλ. 6955-190199
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σ’ αυτήν την δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρουσα εποχή, ο Γρηγόρης ως επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη – Βούλα - Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις», έχει το καλύτερο όραμα και το πιο ρεαλιστικό σχέδιο για τον Δήμο.
Η πόλη που ζούμε, που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και που αγαπάμε, δεν πρέπει να παραμείνει ένας τόπος χαμένων ευκαιριών.
Με την επιστημονική μου κατάρτιση ως νομικός, αλλά και ως ενεργό μέλος του φιλανθρωπικού συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας - Πεντέλης», θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να την επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων, αλλά και την ανεύρεση κοινοτικών πόρων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής όλων μας.
Θέλω τα παιδιά μου να παίζουν σε όμορφα και ασφαλή πάρκα. Θέλω λειτουργικά και καθαρά σχολεία. Θέλω να βλέπω τα μαγαζιά τις περιοχής μας να λειτουργούν. Θέλω κοινωνική προστασία και μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες των ανθρώπων που ζουν ανάμεσά μας. Θέλω αποτελεσματικές λύσεις στο κυκλοφοριακό και στις βασικές υποδομές του Δήμου.
Θέλω, όλα όσα θέλετε και εσείς.
Μαζί, μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε γύρω μας.

 

ΦΩΤΑ ΟΛΓΑ
Δικηγόρος

Τηλ. 6937-636943
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Την Κυριακή 18 Μαϊου, ας κάνουμε τον Δήμο Βάρης Βούλας
Βουλιαγμένης, τον Α’ Δήμο της Χώρας, με το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο!!!»
Η επιθυμία ενασχόλησης μου με τα κοινά πηγάζει πρώτα από όλα από την επιτακτική ανάγκη που νιώθουμε όλοι μας να επαναφέρουμε στην πόλη μας την παραμελημένη ομορφιά της. Να την φτιάξουμε όπως εμείς οι δημότες της την ονειρευόμαστε και όχι όπως μας κατευθύνουνεπιβάλλουν.
Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε σε εικονικές πραγματικότητες και να πιστεύουμε σε λόγια ευάρεστα, που μοναδικό σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό μας από το δάσος και την προσήλωση μας στο δέντρο. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πρώτα απο όλα λόγω του δυναμικού και -ας μου επιτρέπει ο όρος ακομπλεξάριστου χαρακτήρα του, είναι απόλυτα άξιος και ικανός να επιφέρει με την ομάδα του, με διαφάνεια και αξιοκρατία, το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την αναβάθμιση και ανάδειξη της πόλης μας, ως πόλη για να ζεις!!! Ήταν, είναι, και θα είναι κοντά στον Δημότη, γιατι γνωρίζει να ακούει και όχι μόνον να ομιλεί!
Ως επαγγελματίας με έδρα δραστηριότητας στο δήμο μας έχω άμεση αντίληψη των αναγκών του και κατ' επέκταση των δικών μας αναγκών. Πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω και επιθυμώ να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο Σας στις επερχόμενες εκλογές!!!

 

ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τηλ. 6949-610574
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
Η Βουλα αποτελει για μενα το ξεκινημα της Ζωης μου το Παρον και το Μελλον Μου!!
Ο παππους μου, ηρθε προσφυγας απο την Μ.Ασια το ΄26 και στη Βουλα πηρε κληρο για να φτιαξει τη νεα του ζωη!
Ο κληρος αυτος συνεχιζει την δικη μου ζωη εως και Σημερα και ολοκληρης της οικονγενειας μου της συζύγου μου Ζωης και των Αδελφων μου Στεφανου και Αννας Χατζηστεφανων και των τεκνων τους!!
Η Αγάπη μου για την πολη που μεγαλωσα και ανδρώθηκα με εκανε πριν 4 χρονια να ασχοληθω με τα κοινα!
Η προταση του προσωπικου μου φιλου και συμπολιτη μας Γρηγορη Κωνσταντελου να γινω μελος της παράταξης του στις δημοτικες εκλογες του 2010 και η αποδοχή εκ μερους μου αποτέλεσε το πρωτο βημα για εναν κοινο αγωνα με στοχο τον εκσυγχρονισμο και την καλυτερευση ποιοτητας ζωης των 3Β!!! Ημουν απολυτα συμφωνος με το Οραμα του και το Σεβασμο του προς τους Συμπολιτες Μας!
Σπουδασα Ηλεκτρολογος και επι δεκα συνετα ετη ασκω αυτο το επαγγελμα διευρυνοντας συνεχεια τις γνωσεις μου πανω σε νεες τεχνολογιες και εξειδικευσεις του τομεα μου!!
Οραμα μου και στοχος μου ειναι οι επιτευξη των σχεδιων και προτάσεων που παρουσιαζει ο συνδυασμος μας!!!
Το επαγγελμα μου μου δινει την δυνατοτητα να φανω χρησιμος και να παρουσιασω ιδεες οπως τοποθετηση φωτισμου led με στοχο την οικονομικη καταναλωση και μη εκπομπη θερμοτητας στο περιβαλλον!!
Χρηση και τοποθετηση Φωτοβολταικων στα σχολεια!
Η οικονομια και η εξοικονομιση ενεργειας ειναι θεμελιωδης στοχοι για το μελλον της Πολης μας!