Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 11:03

Οι χρήσεις γης και πάλι προ των πυλών στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

vimaonline
2014-02-20

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη - Πόλη για να Ζεις», Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, είπε για το θέμα: «Χρειάζεται άμεση και καταλυτική παρέμβαση από πλευράς του Δήμου για τη συγκεκριμένη ρύθμιση, που εκ του πονηρού έχει συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ και που βάζει σε κίνδυνο τον κυριότερο ίσως πνεύμονα πρασίνου της Βούλας. Δράση πρέπει να υπάρξει και ενάντια στις ισοπεδωτικές ρυθμίσεις περί χρήσεων γης που το ίδιο σχέδιο νόμου περιέχει.

Είναι απαράδεκτο να ενημερώνεται η Δημοτική Αρχή από συμβούλους της Αντιπολίτευσης για τόσο σημαντικά ζητήματα και να μην έχει προβεί σε καμιά ενέργεια παρά του ότι έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που το σχέδιο νόμου δόθηκε στη δημοσιότητα και μπήκε σε διαβούλευση.

Εκτός και αν η Δημοτική Αρχή, κατά την προσφιλή της μέθοδο, περιμένει να... παρέμβει δυναμικά λίγες μέρες πριν την ψήφιση του στη Βουλή, για να έχει την ίδια ακριβώς «επιτυχία» με το φιάσκο που παρακολουθήσαμε στην περιβόητη πλέον υπόθεση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Θέτουμε και πάλι εαυτούς στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής για την όποια συλλογική δράση επί του θέματος και ελπίζουμε λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, αυτή τη φορά, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και να τολμήσει να χρησιμοποιήσει τις ανιδιοτελώς προσφερόμενες καλές μας υπηρεσίες».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.