<<  Φεβρουάριος 2019  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728   
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010 00:00

ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ

Γρηγόρης Κωνσιαντέλλος:
ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ  ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ
Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος, παραμένει υποψήφιος

Την Πέμπτη το μεσημέρι σε γνωστό μαζεδοπωλείο της Βούλας ο Γρ. Κωνσταντέλλος κάλεσε τον τοπικό τύπο και παραχώρησε συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.
Ως προς τα πεπραγμένα,ο κ Κώνσταντελλοςαναφερθηκε αναλυτικά στο εργο της Αντιδημαρχίας και εστίασε οτην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου, ένα έργο που βάζει το Δήμο Βούλας στη νέα ψηφιακή εποχή
Η εφαρμογή του μέτρου, παρουσίασε κάποια μικροπροβλήματα που λύθηκαν άμεσα προσφέροντας εμπειρίες πολύτιμες για το μέλλον.

Το κόστος του εγχειρήματος ήταν εντός πλαισίων, με πολλαπλή χρηματοδότηση (ιδία κεφάλαια εθνικές και ευρωπαϊκές πιστώσεις κλπ). Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι ο αντικαταστάτης του. Γ. Σταμπέλος θα συνεχίσει την προσπάθεια με τον ίδιο ζήλο.

Παρόλο που οι σφυγμομετρήσεις δεν γνωστοποιούνται, η παράταξη του κ. Κώνσταντέλλου θέλησε να δώσει  στη δημοσιότητα στοιχεία από τη δημοσκόπηση που δείχνει πώς αντιλαμβάνονται σ δημότες της δούλας, τη σημερινή πολιτική κατάσταση σε επίπεδο Δήμου. Δεν περιέχει  καθόλου στοιχεία για Καλλικράτη και για νεότερες πολιτικές εξελίσεις, όπως η ανεξάρτητοπσϊηαη του συνδυαομού της Η. Τσιριγώτη από τη ΔΑΔΑ του Α. Αποστολάτου.
Ηταν μία πολύ ενδιαφέρουσα επακοδομητική επικοινωνία σε τόνο χαλαρό και άκριβώς ένα χρόνο μετά την εξαγγελία του 2009.

Ας σημειωθεί ότι παραβρέθηκε και ο Δημοσθένη Βαμβασάκης, μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, που επίσης παραιτήθηκε.

Χθες δε, Παρασκευή ο κ. Κωνσταντέλλος έκανε φλική συνάντηση με τους εργαζόμενους του Δήμου στον ίδιο χώρο, για να τους ευχαριστήσει γα την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί κατά τα τρία χρόνια της θητείας του.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες στη σελ .7 όπου θα βρείτε ένα πλήρες ρεπορτάζ.