<<  Δεκέμβριος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 515
Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 00:00

2014-03-26 Δήλωση συστράτευσης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου - Λυδίας Αργυροπούλου

Δήλωση συστράτευσης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου - Λυδίας Αργυροπούλου

Η πόλη πάνω από όλα!!!


Η σημερινή δημοτική πραγματικότητα επιβάλλει τη συστράτευση όλων όσων πιστεύουν ότι η πόλη μας αξίζει κάτι καλύτερο, κάτι ουσιαστικότερο που θα της δώσει ώθηση και θα την βγάλει από το σημερινό τέλμα της. Η απραξία και η τακτική της δημιουργίας πρόσκαιρων εντυπώσεων που η σημερινή δημοτική αρχή έχει υιοθετήσει, έφεραν την πόλη σε αδιέξοδο. Η τρέχουσα δημοτική περίοδος απέδειξε περίτρανα ότι χωρίς πραγματικό όραμα, χωρίς σεβασμό στην άλλη άποψη, χωρίς συναίνεση και σύνεση δεν μπορεί να παραχθεί θετικό έργο για την πόλη και τον πολίτη.

Μέσα από την σημερινή χαοτική δημοτική πραγματικότητα, η ανάγκη για αλλαγή πλεύσης κάνει πιό αναγκαία παρά ποτέ την συνεννόηση και την σύμπλευση όσων έχουν έμπρακτα αποδείξει, ότι εμπλέκονται στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας, με ανιδιοτέλεια και αίσθημα προσφοράς και ευθύνης.

 

Η αναγκαιότητα να συμπαραταχθούν όλοι ώστε, μαζί να υλοποιήσουν το όραμα για μία πόλη που θα έχει ως κέντρο τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον είναι δεδομένη.

Στα πλαίσια της αναγκαιότητας αυτής και με εργαλείο την αγάπη μας για την πόλη, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης και των κατοίκων της και να συμπορευτούμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου προτάσσοντας το τρίπτυχο Άνθρωπος Περιβάλλον Πολιτισμός, μέσα σε ένα πλαίσιο Ισοπολιτείας και για τις 3 Δημοτικές Ενότητες. Κοινή μας στόχευση η προστασία της πόλης από την επιδιωκόμενη εμπορευματοποίηση της και η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας διαβίωσης που οι κάτοικοι και οι δημότες απαιτούν και προσδοκούν. Οι πολίτες θα επιλέξουν και θα ορίσουν τις εξελίξεις.

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος            Λυδία Αργυροπούλου

 

 

Από το Γραφείο Τύπου