Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2007 19:37

Το πήρε το κορίτσι ο Δάντης

ESPRESSO

Τόσους πολλούς celebrities σε γάμο πολιτικό είχαμε να δούμε καιρό... Ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου ανέβηκαν την Τρίτη τα σκαλιά του δημαρχείου Βούλας και η «Espresso» ήταν εκεί καταγράφοντας τους πάντες και τα πάντα! Ο γάμος έγινε στον 1ο όροφο του δημαρχείου από τον αντιδήμαρχο της περιοχής Γρηγόρη Κωνσταντέλο -από τους πιο έμπειρους πιλότους της Ολυμπιακής- ενώ χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν ο Αγγελος Πυριόχος και ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος που έκαναν δώρο στους νιόπαντρους έναν τεραστίων διατάσεων πίνακα του Φασιανού. Ο Χρήστος και η Φλώρα έφτασαν με το αυτοκίνητό τους και είχαν μαζί τους τον μικρό γιο του τραγουδιστή, Χριστόφορο. Μπαμπάς και γιος φορούσαν πανομοιότυπο κοστούμι by Βασίλειος Κωστέτσος.


Το εντυπωσιακό outfit της νύφης ήταν δική της ιδέα, που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τον στιλίστα του ζευγαριού Γιώργο Σεγρεδάκη. Οι δυο τους επέλεξαν παρέα από το φόρεμα και το ασορτί παλτό μέχρι τα παπούτσια, το τσαντάκι και την τιάρα. Η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και ο κουμπάρος Αγγελος Πυριόχος με τη Φαίη Σκορδά έφτασαν συγχρόνως. Η Ελενα Παπαρίζου πήγε στο γάμο ελαφρώς καθυστερημένη, αλλά και εμφανώς αδυνατισμένη και ρωτούσε - μες στο άγχος- τους δημοσιογράφους: «Παιδιά, τέλειωσε ο γάμος ή τον προλαβαίνω;» Αυτή τη φορά όμως δεν συνοδευόταν από τον σύντροφό της Τόνι Μαυρίδη, κάτι που (αναπόφευκτα) σχολιάστηκε...

 

Ο Πέτρος Ιμβριος και η έγκυος σύντροφός του Ελενα ευχήθηκαν τα καλύτερα στους νιόπαντρους και δέχτηκαν κι εκείνοι ευχές για τον επερχόμενο γάμο τους και τη γέννηση του παιδιού τους. Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης και η τραγουδίστρια Χριστίνα Παπαδάκη αποκάλυψαν τον έρωτά τους μπροστά στις κάμερες, επιβεβαιώνοντας έτσι την «Espresso» που πρώτη, πριν από καιρό, σας είχε ενημερώσει για το ειδύλλιό τους. Ανάμεσα στους διάσηημους καλεσμένους του ζεύγους ήταν ο Πασχάλης Τερζής, που τους τίμησε συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, ο Μίλτος Καρατζάς, αλλά και η Ελένη Δήμου. Το γαμήλιο γλέντι, που κράτησε ώς τις 3.30 τα ξημερώματα, έγινε στο «Κουζίνα», στο Θησείο. Στα σχέδια του Χρήστου και της Φλώρας είναι να κάνουν και θρησκευτικό γάμο, κατά πάσα πιθανότητα στην Κύπρο που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει ακόμη το πότε. 

Last modified on Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2009 17:16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.