ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βίβιαν)
Νομική σύμβουλος –Τραπεζικό στέλεχος

Τηλ. 6955-190199
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σ’ αυτήν την δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρουσα εποχή, ο Γρηγόρης ως επικεφαλής του συνδυασμού «Βάρη – Βούλα - Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις», έχει το καλύτερο όραμα και το πιο ρεαλιστικό σχέδιο για τον Δήμο.
Η πόλη που ζούμε, που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και που αγαπάμε, δεν πρέπει να παραμείνει ένας τόπος χαμένων ευκαιριών.
Με την επιστημονική μου κατάρτιση ως νομικός, αλλά και ως ενεργό μέλος του φιλανθρωπικού συλλόγου «Φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας - Πεντέλης», θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να την επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων, αλλά και την ανεύρεση κοινοτικών πόρων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής όλων μας.
Θέλω τα παιδιά μου να παίζουν σε όμορφα και ασφαλή πάρκα. Θέλω λειτουργικά και καθαρά σχολεία. Θέλω να βλέπω τα μαγαζιά τις περιοχής μας να λειτουργούν. Θέλω κοινωνική προστασία και μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες των ανθρώπων που ζουν ανάμεσά μας. Θέλω αποτελεσματικές λύσεις στο κυκλοφοριακό και στις βασικές υποδομές του Δήμου.
Θέλω, όλα όσα θέλετε και εσείς.
Μαζί, μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε γύρω μας.