ΣΟΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εφοριακός

Τηλ. 6944-388003
email:

Θεωρώ πολύ τιμητική προς εμένα την απόφαση του κ. Κωνσταντέλλου να με επιλέξει στο συνδυασμό του και τον ευχαριστώ πολύ.
Έχοντας την προσωπική μου εμπειρία στην δημόσια-οικονομική διοίκηση σαν δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισα να συνεργασθώ και να υποστηρίξω ένα νέο, έμπειρο, εχέγγυο και ηθικότατο πρόσωπο, που θα ακολουθήσει μια υπεύθυνη πολιτική πορεία, δομημένη και βασισμένη σε ρεαλιστικές βάσεις.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους στα κοινά έχουν δείξει τις ικανότητές τους.
Η αισθητική και η σωστή λειτουργία ενός δήμου είναι οι κυριότεροι παράγοντες για να αισθανθεί ο πολίτης ότι το κράτος σέβεται αυτόν , αλλά και την οικονομική του συμβολή μέσα από τα δημοτικά τέλη που καταβάλλει μηνιαίως.
Η απίστευτη, αλλά και αναξιοποίητη ομορφιά της πόλης μας, και οι δυνατότητες που έχει να εξελιχθεί σε πρότυπο πόλης, είναι που με ώθησαν στο να θέσω υποψηφιότητα με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο .
Θα ήθελα να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μου για να συνεισφέρω και να ζήσω σε μια πόλη με σωστή υποδομή, δηλαδή, σωστούς και ασφαλείς δρόμους, πεζοδρόμηση, φωτισμό, ασφάλεια , χώρους πολιτισμού, αθλητισμού και ψυχαγωγίας, πράσινο, καθαριότητα και σεβασμό προς τον πολίτη.