ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Στέλεχος Επιχείρησης

Τηλ. 6948-469179
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η παράταξη μας με αρχηγό τον Γρηγόρη Κωντσαντέλλο τονίζει και με βρίσκει σύμφωνο πάνω από όλα ως πολίτη - δημότη, τη συνένωση του Δήμου μας, σε μία μοντέρνα και λειτουργική βάση, ώστε όλοι οι δημότες μας να γίνουν ενεργεί πολίτες, να έχουν άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση στα θέματα που τους αφορούν και τους ενδιαφέρουν από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως επίσης να καταθέτουν ιδέες και προτάσεις για μια βελτιστοποιημένη και ποιοτικότερη ζωή.
Ακόμα θεωρώ, ότι, μέσο των εφαρμογών της τεχνολογίας , της πλήρους εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων ευρωπαϊκών κονδυλίων, η τοπική αυτοδιοίκητη θα λύσει θέματα και προβλήματα που απασχολούν κάθε επιχείρηση και δημότη.
Με τον εκσυγχρονισμό θα καταφέρουμε ακόμα, τη μείωση λειτουργικών εξόδων, τον πλήρη έλεγχο του Δήμου και των διαδικασιών λειτουργίας του.
Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα, αξιολογότερες υπηρεσίες προς τον πολίτη, προσφέροντας του ταυτόχρονα οικονομικότερη και ποιοτικότερη ζωή στον Δήμο που κατοικεί.
Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα πρέπει να περιβάλετε και να υποστηρίζεται από τεχνοκράτες, επιστημονικό δυναμικό και νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για εργασία.