ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μάγειρας

Τηλ. 6908-659564
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ήμουν μικρός σε ηλικία όταν έμαθα πόσο σημαντικό είναι να είσαι δίπλα στους ανθρώπους γύρω σου. Να συμμετέχεις και να συνεισφέρεις στην κοινωνία την οποία ζεις. Να είσαι ενεργός. Αυτά πέρασαν σε εμένα σαν αξίες. Αξίες που μου δίδαξαν οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν. Η οικογένειά μου. Αξίες που με συνόδευαν μέχρι τώρα στη ζωή μου και με οδήγησαν πολλές φορές σε διάφορες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Διαμαρτυρίας για ένα καλύτερο αύριο. Καθώς περνούσαν τα χρόνια όμως είδα ότι δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να συμμετέχεις ενεργά αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά.
Αμέσως μόλις ήρθα για να μείνω μόνιμα στη Βούλα συνειδητοποίησα πόσο όμορφη πόλη είναι. Σε όποιο δρόμο και να στρίψεις υπάρχει και ένα πάρκο γεμάτο πράσινο. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα ότι δεν ευδοκιμεί μόνο το πράσινο σε αυτά τα πάρκα αλλά και κίνδυνοι που υπάρχουν εκεί γιατί εμείς το επιτρέπουμε κάνοντας τα «στραβά μάτια». Κατάλαβα ότι η Βούλα δεν είναι τόσο όμορφη όσο θα μπορούσε να είναι. Ότι δεν είχε ποτέ την προσοχή που της αξίζει και αυτό γιατί οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκε για μια καλύτερη προοπτική δεν ανταπεξήλθαν των προσδοκιών της. Αντίθετα την παραμέλησαν συστηματικά εμποδίζοντας την ανάπτυξή της. Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Πιστεύω πως ο συνδυασμός του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη Πόλη για να ζεις» του οποίου είμαι και μέλος είναι ικανός αλλά και διατεθειμένος να αλλάξει τα δεδομένα για την πόλη μας. Η εμπειρία και η γνώση που έχουν τα ήδη υπάρχοντα μέλη του συνδυασμού μαζί με τη διάθεση και δίψα των νέων μελών – συμπεριλαμβανομένου και εμένα- θα καταφέρει να φτάσει την πόλη μας εκεί που της αξίζει. Θα καταφέρει να την κάνει μια καλύτερη πόλη για να ζεις.