ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Επιχειρηματίας

Τηλ. 6932226965
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου, ημέρα των δημοτικών εκλογών. Ο συνδυασμός της νίκης, ο συνδυασμός που γεννήθηκε πριν πέντε χρόνια από λίγους που πιστέψαμε στο όραμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, σήμερα στελεχωμένος από τους πλέον καταξιωμένους ανθρώπους του Δήμου μας, την αφρόκρεμα των τοπικών στελεχών, είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της πόλης μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Δεν μας έχουν ακουμπήσει, και ούτε πρόκειται να μας ακουμπήσουν τα ψέματα, η λάσπη και η υποκρισία που διακρίνει αυτές τις μέρες το βασικό μας αντίπαλο. Ο δημαρχεύων, Σπύρος Πανάς, έδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αποδεικνύεται ένας άνθρωπος που δεν σέβεται τους νόμους του κράτους και την υπογραφή του, ένας άνθρωπος που εκθέτει σε κίνδυνο την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης ενεργώντας σαν «τοπικός σερίφης» καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου αγνόησε επιδεικτικά όλους του νόμους και τους κανόνες των εκλογών.
Αυτές τις μέρες προκαλεί με βομβαρδισμό μηνυμάτων από ακριβοπληρωμένα τηλεφωνικά κέντρα, να πείσει τους δημότες, αγνοώντας το δημοσιευμένο πρόγραμμα μας, ότι εμείς είμαστε αυτοί που θα καταστρέψουμε την πόλη. Προσπαθεί να πείσει ότι εμείς είμαστε οι κακοί όταν αυτός επί τρία και πλέον χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για όσα σήμερα διατυμπανίζει.
Τα ψέματα τελείωσαν κ. Πανά. Εμείς έχουμε δεσμευτεί για το περιβάλλον. Έχουμε δεσμευτεί στα λόγια και στην πράξη για την προστασία της πόλης. Έχουμε δείξει έμπρακτα την αγάπη μας για αυτή την πόλη που εσείς απλώς γεμίσατε λουλουδάκια.
Για λίγες μέρες ακόμα, θα απολαύσετε τη δανεική δόξα που υποκλέψατε από την ασθένεια του εκλεγμένου μας Δημάρχου Γρηγόρη Κασιδόκωστα και μετά η πόλη θα σας αφήσει να επιστρέψετε στο παραλιακό νυχτερινό σας κέντρο να ασχοληθείτε με την δουλειά σας.
Την Κυριακή η ιστορία του νέου μας Δήμου θα γυρίσει σελίδα και δυστυχώς για εσάς, δεν θα υπάρχει καμία αναφορά στο σύντομο πέρασμά σας.