ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοσιογράφος

Τηλ. 6972-715800
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στα κοινά μέσω του επαγγέλματός μου, της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να μεταφέρω τη δράση μου και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση... Δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά χρέος του καθενός από εμάς, ειδικά στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε, να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε με τις οικογένειές μας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά και τη διάθεσή μας για δημιουργία, προκειμένου να κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με όραμα, θέληση, ικανότητα, νέες ιδέες και βέβαια ενεργό δράση.
Έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας να οργανώσουμε, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, μια καλύτερη κοινωνία, ανεξάρτητη πέρα από κάθε συμφέρον και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Προσωπικά, ως ενεργό μέλος αυτού του τόπου είχα και έχω τη διάθεση να αγωνιστώ, να ακούσω τους συμπολίτες μου, να εργαστώ γι’αυτούς και να προσφέρω στην πόλη μου, νιώθοντας παράλληλα έντονα το αίσθημα της ευθύνης να ανταποκριθώ στις όποιες απαιτήσεις.
Επέλεξα να στηρίξω ενεργά τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλο και να συμμετέχω στον συνδυασμό “Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη…Πόλη για να ζείς” πιστεύοντας πως μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε τα σημερινά δεδομένα, να εκπληρώσουμε τις προεκλογικές υποσχέσεις και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο έργο.
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου, αλλά και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών, να έχουμε μία πολιτισμένη και τίμια προεκλογική αναμέτρηση.