ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ηλεκτρονικός-Προγραμματιστής Η/Υ

Τηλ. 6944-443928
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες της πόλης μας και ως οδηγό τις επιθυμίες των κατοίκων της, δηλαδή όλων εμάς, ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μία νέα εποχή στην ιστορία του Δήμου, χαράζοντας μία πορεία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την διάθεση για αγώνα.
Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τις αξίες της πόλης μας, δείχνοντας επιμονή και πίστη στις επιλογές μας. Μαζί μπορούμε να οραματιστούμε και μέσα από τα έργα μας να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο μας συνδέουν κοινοί στόχοι, οράματα και φιλοδοξίες. Η ανάγκη μας για ουσιαστικές αλλαγές, το ενδιαφέρον μας για την άμεση εξέλιξη και την αποτελεσματική ανάπτυξη αυτού του τόπου, καθώς επίσης και η εμμονή μας για την υλοποίηση όλων αυτών, είναι καταλυτικά.
Ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης αποτελεί την ωραιότερη ίσως περιοχή στην Ελλάδα. Γι’ αυτό αξίζει να προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ ώστε να αναδείξουμε αυτή την ομορφιά εντός και εκτός συνόρων.
Είμαι διατεθειμένος να προσφέρω ότι είναι δυνατό για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, ώστε να υποστηρίξω τις επιθυμίες όλων μας για μία αξιοπρεπή διαβίωση.