ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Νοσηλεύτρια

Τηλ. 6944-777166
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στις προηγούμενες εκλογές εκλέχθηκα Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης με τον πρώην Δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα και με μεγάλη χαρά και διάθεση, αλλά και με όλους του συναδέλφους στο πλευρό μ ου, ξεκινήσαμε το έργο μας.
Με μεγάλη λύπη και παράπονο αντιμετωπίσαμε εκ των υστέρων την απαξίωση του τοπικού Συμβουλίου και κατ’ επέκταση της ίδιας της ομάδας της Βάρης
Έχω υποσχεθεί όμως στον εαυτό μου ότι δε θα εγκαταλείπω ποτέ τον αγώνα. Ο αγώνας για το καλό και δίκαιο δεν πρέπει να σταματά ποτέ.
Στην καινούρια μου αναζήτηση για ένα Δήμαρχο που οραματίζεται ΜΑΖΙ μας ένα τόπο ανθρώπινο και καθαρό, ήταν μονόδρομος η επιλογή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Αποφασίσαμε- πάντα ως ομάδα που αγωνίζεται αποδεδειγμένα χωρίς προσωπικά οφέλη- να ταχτούμε στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, γιατί πρόκειται για ένα άνθρωποι που ξέρει να ΑΚΟΥΕΙ.
Διαπιστώσαμε ότι αναζητά διψασμένα και ενστερνίζεται ιδέες για το πώς θα οργανωθούμε για να φτιάξουμε τον τόπο μας καλύτερο
Συμπράττω με τον άνθρωποι που με καθαρότητα στη σκέψη του, κάνει αιτιολογημένες και ορθές επιλογές, σέβεται και εκτιμά τους συνεργάτες του και τα οράματά τους και κατ’ επέκταση τους πολίτες του Δήμου του.