ΒΕΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Νέος Επιχειρηματίας

Τηλ. 6976786812
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε κάθε νέο και σκεπτόμενο δημότη της περιοχής μου, που όπως κι εγώ, απαξίωσε κάθε μορφή πολιτικής έκφρασης κι ενασχόλησης με τα κοινά, ως αποτέλεσμα χρόνιας σήψης και παρακμής. Καλώ όλους τους νέους, να πάρουν θέση και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ανεξαρτήτως συνδυασμού, να υποστηρίξουν με την ψήφο τους αποκλειστικά νέα άτομα, άφθαρτα και με όραμα. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να δοκιμαστούν, ενάντια στις παρωχημένες κι οπισθοδρομικές δυνάμεις, που αρνούνται πεισματικά να παραδώσουν την σκυτάλη. Υπάρχουν άξιοι πολίτες ανάμεσά μας με ικανότητες και μόρφωση, που αντί να οδηγούν τις εξελίξεις, παρακολουθούν παθητικά κι αδιάφορα. Ως πότε;
Στόχος της εκλογής μου, ο αδιάλειπτος έλεγχος στις υποθέσεις του Δήμου. Η ορθή επιχειρηματολογία και η διαφάνεια στις προτάσεις και τις αποφάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Μοναδικός εγγυητής των προθέσεων μου, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Ο οποίος σαν αρχηγός, είμαι πεπεισμένος πως μπορεί καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, να αφυπνήσει τις αδρανείς δυνάμεις της περιοχής μας. Για τον λόγο αυτό, συστρατεύομαι στον αγώνα του.