ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τεχνικός Ιατρικών Οργάνων

Τηλ. 6974649328
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Κατεβαίνω στην πολιτική», μια φράση όπου συνηθίζεται να λέγεται για κάποιον όταν αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά.
Κατά την προσωπική μου άποψη η φράση αυτή είναι πολύ σωστή, καθώς αντιπροσωπεύει την πραγματική ουσία της ενασχόλησης ενός ατόμου με την πολιτική. Ουσιαστικά , το να ασχοληθείς με τα κοινά είναι να θέτεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία των πολιτών. Δυστυχώς όμως οι πολίτικοι μας μέχρι σήμερα αδυνατούν να κατανοήσουν αυτήν την έννοια και έτσι χρησιμοποιούν το οποιοδήποτε αξίωμα που κατέχουν, είτε προς το προσωπικό τους συμφέρον, είτε για να εξυπηρετήσουν κάποιους με αντάλλαγμα "πολιτικά οφέλη".
Το ότι εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων με ώθησε στο να αποφασίσω να "κατέβω στην πολίτικη". Της ίδιες αρχές με μένα έχει και ο υποψήφιος δήμαρχος Βούλας, Βάρης Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και για αυτόν τον λόγο βρίσκομαι στον συνδυασμό του Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη πόλη για να ζεις.
Θέλουμε λοιπόν να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε τους πολίτες του δήμου μας με άμεσο και ειλικρινή τρόπο και για το λόγο αυτό ζητάμε την ψήφο τους.