ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Ιατρός Καρδιολόγος

Τηλ. 6944-644947
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ»
Ο δεσμός μου με τη ΒΟΥΛΑ ξεκινά από το 1986 όταν γνώρισα την σύζυγό μου, ήδη κάτοικο της περιοχής. Κατοικώ εδώ μετά τον γάμο μας το 1992.
Εδώ γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου αι είναι φυσικό η ΒΟΥΛΑ να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
Λόγω του επαγγέλματός μου ως Ιατρός Καρδιολόγος από τη η αρχή της σταδιοδρομίας μου συμμετείχα στην προσφορά βοήθειας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Παράλληλα με την ενασχόλησή μου με τον Κοινωνικό Εθελοντισμό δραστηριοποιήθηκα στην περιοχή του ενιαίου πλέον Δήμου ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με τον αθλητισμό, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου στην οργάνωση Αθλητικών Υποδομών για τα παιδιά του τόπου μας. Μέσα από την περιπέτεια που η χώρα μας περνά πιστεύω ότι η πρώτη μας φροντίδα πρέπει να είναι η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών μας.
Ωστόσο δεν θα αποφάσιζα να συμμετάσχω στις Δημοτικές εκλογές αν υποψήφιος δήμαρχος δεν ήταν ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΤΝΕΛΛΟΣ. Θεωρώ τον ΓΡΗΓΟΡΗ ως τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για να οδηγήσει το Δήμος μας την ερχόμενη πενταετία. Χρειάζονται καινούργιες ιδέες και οράματα, χρειάζονται πράξεις και έργα που πρέπει να υλοποιηθούν. Και πάνω από όλα χρειάζεται επικεφαλής της προσπάθειας να είναι ένας άνθρωπος που να συνδυάζει δεξιότητες, δυναμισμό και πάνω από όλα ήθος.
Πιστεύω ότι η εκλογή του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ στην θέση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα ζωής των οικογενειών μας στην πανέμορφη πόλη μας.
Από τη δική μου σκοπιά υπόσχομαι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας, δραστηριοποιούμενος ακόμα περισσότερο στον τομέα του Κοινωνικού Εθελοντισμού που για μένα είναι τρόπος ζωής.