ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Διατροφολόγος Διαιτολόγος

Τηλ. 6942-842463
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την πολιτική έχω αποστροφή, όπως σχεδόν όλοι. Δεν ασχολήθηκα ποτέ, εκτός από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ούτε στο δεκαπενταμελές, ούτε καν στις φοιτητικές νεολαίες (οι οποίες θα έπρεπε να καταργηθούν γιατί δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από εκτροφεία πολιτικάντηδων). Μεγαλώνοντας όμως συνειδητοποιώ ότι απέχοντας από τα κοινά, το μόνο που γίνεται είναι ακατάλληλα, ανάξια και ανέντιμα άτομα να αποκτούν εξουσία, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με τα γνωστά αποτελέσματα.
Για να είμαι ειλικρινής αν δεν ήξερα το Γρηγόρη προσωπικά, το πιο πιθανό είναι και πάλι να μην έκανα το βήμα αυτό, ούτε πριν 4 χρόνια, ούτε τώρα. Επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια όμως, θέλω να τον στηρίξω γιατί έχει την ικανότητα, αλλά κυρίως την πρόθεση να προσφέρει. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τον ίδιο ζήλο να βελτιώσουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.